WHITE LACE SUMMER HAZE

FERIE BETYDER FRI

Untitled-2

Man skal passe på med at love ting, man ikke kan holde. 10 dages tavshed var ikke helt hvad jeg mente, da jeg i mit forrige indlæg hævdede ‘at give lyd fra mig’ på ferien 😉 Men faktisk kan jeg lige så godt gå til bekendelse: Det er aldrig før sket, at jeg har holdt så lang en blogpause, men UHH, hvor har det været rart. Når der simpelthen ikke ER net, kommer ferien under huden på en helt anden måde. Man giver slip. Det engelske ord «vacation», der jo egentlig betyder at fratræde, siger det meget godt. Jeg har holdt fri.

Vi er nu vel ankommet i Kbh igen og jeg har meget at vise og fortælle. Gulliver Rejser og Nordspanien har behandlet os godt. Vi har haft den bedste ferie længe med en masse fantastiske mennesker! Nu skal der lige pakkes ud, vaskes tøj, svares mails og alt det andet løse, så indtil jeg er oppe i speed igen, får I lidt stemningsbilleder fra min Instagram, der enkelte gange lykkedes med at fange lidt net.

Bonusinfo til billedekavalkade: Paven er vild med at flyve og med kolde håndbajere….// Hun er derimod IKKE vild med vand; poolkanter, surfboards og baderinge er KUN til at sidde på – på landjorden….// Friskfangede hummere for 5 euro forpligter….// Det gør lokal vinproduktion også….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE LACE SUMMER HAZE