WHITE LACE SUMMER HAZE

MIRROR MIRROR ON THE WALL

P1260586

10 dage. Starting from now…..i sydens sol og med min dejlige familie, bare dase, drikke gode drinks, læse bøger, lege i poolen og opleve Bilbao og omegn. Ja tak. Kufferten er pakket, den står og venter på stuegulvet, Paven sover lur i haven og mor ordner negle og sorterer blade. Kort sagt: Vi er klar. Sjældent har en ferie været mere tiltrængt. Og sjældent får man så gode tilbud, som da Gulliverrejser.dk for lidt over en måned side sendte mig en kærkommen mail. Familieferie, siger I? Og surfing, legekammerater til Paven, landsted i bjergene, strand og pool, Michelin restaurant og egen bil? Jooo, ok så. Det aftaler vi da bare. Ingen problem.

Så hvis der er lidt stille her på kommentarfeltet, så ved I hvorfor. Jeg ved endnu ikke, hvordan net forbindelsen er. Men jeg satser da kraftigt på, at give lyd fra mig. Håber I nyder det dejlige vejr derude!

13 kommentarer

 • Åh I er heldige – vi kunne godt bruge sådan en ferie nu <3

  Rigtig god ferie til hele jeres skønne familie – og SKØNT billede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ENJOY <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det lyder skønt! Rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert! Det lyder som et genialt koncept! (Har lige taget mig selv i at læse deres hjemmeside igennem fra ende til anden ;).

  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er faktisk også et virkelig smart koncept, som jeg self nok skal skrive og vise meget mere om. Nettet her er ikke så stabilt, så det må nok desværre vente, til vi er ordentligt hjemme igen. Men ja, det kan indtil videre absolut anbefales…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Enig med Mette. Fedt koncept og tiltrængt på rejsemarkedet 🙂
  Vi har været på en tur i samme område på en fantastisk ‘gård’, men uden en eneste legekammerat til vores datter. Det manglede vi. Jeg vil helt sikkert tjekke næste års tur ud:)
  Hav en skøn rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, netop legekammeraterne er et stort plus. For børn i alle aldre her 😉 Paven nyder de jævnaldrene og er – ja, undskyld udtrykket, pave-stolt, når de store pige vil snakke og lege 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud, det havde heller ikke taget mig lang tid at sige ja. Rigtig god ferie, Louise! (selvom vi så ikke ses til CIFF :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Maria. Ja, det er lidt ærgerligt, også fordi jeg heller ikke kommer i august, men man kan jo bare ikke det hele : ) Rigtig god fornøjelse! Så må jeg i stedet læse om det hos jer andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ferie til dig og pavefamilien. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE LACE SUMMER HAZE