NÅR TIDEN STÅR STILLE

MISSONI HEADBAND

IMG_1289

Ahh. Tager mig en velfortjent pause. Paven og hendes far er i sommerhuset, hvor de nyder en urimeligt lang ferie. Imens jeg knokler på jobbet. Men aftnerne – hold da op, hvor kan man pludselig nå en masse, når man kun skal tage sig af sig selv 😉 I går forkælede jeg mig selv med smoothie og kage, i dag står den på is. Og masser af kaffe. To-do listen er nemlig stadig lang. Heldigvis har jeg en lille ferie i sigte forude, for i næste uge tager vi til Bornholm og nyder hinanden lidt mere. Det bliver skønt. Dette års sommerferie har været mere tiltrængt end noget andet, og jeg gør mig umage for at suge hvert et sekund ud af den.

Bornholm betyder dog også, at der endnu en gang ikke bliver noget modeuge til mig. Det passer mig dog, indrømmet, ret godt. Ikke fordi, jeg har noget imod den, men jeg har pt. behov for noget helt andet. Lige for tiden vejer ro, nærhed og tid til tanker meget tungere på vægtskålen. Apropos pauser, særligt kaffepauser, dyrkede vi en del af den slags i Spanien. Her i det gamle kvarter i Bilbao. Jeg havde iført mig mit nye hippe-hårbånd, som min mand kalder det. Jeg fandt det til halv pris på en børneshop! Missonis hårbånd er nemlig onesize. Men de er billigere på børne web-shopperne. Et lille tip herfra.

IMG_2070

4 kommentarer

 • Det er super flot dit hårbånd 😉 og ja … Man skal huske pauserne også… i det ellers hæsblæsende liv vi lever 😉
  Hvilken webshop fandt du det i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er som om at ferie og værdifuld tid med ens dyrebareste, sætter gang i nogle tanker … Sådan er det i hvert fald her. Mere vil have mere. Jeg drømmer om mere tid og er i gang med at tænke over, hvordan det kan lade sig gøre. Måske er det slet ikke det dine tanker gik på, det fik mig bare til at tænke i den retning <3
  Elsker for øvrigt dine indlæg, synes altid der er dybde i dem på flere niveauer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Annemette, mange tak for sådan en fin og varm kommentar, du aner ikke, hvor meget jeg værdsætter det. Og ja, det kunne godt lyde som om, vi har tænkt ens tanker hen over sommeren og ferien 😉 Jeg ved præcist, hvad du mener…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR TIDEN STÅR STILLE