PAKHUS 11 SMUKKE RAMMER

NÅR TIDEN STÅR STILLE

P1260715P1260711P1260705P1260710

Det allermest fantastiske ved ferier er tidens evne til at stå stille, når man ikke jagter den. Simultant med at man stort set intet af betydning udretter, føles det som om, man når at ordne hele verden i løbet af et par få dage. Og dét betyder noget. Især når man er blevet familie. Det er som om man får sat et forstørrelsesglas op overfor alle hverdagens små, usynlige sprækker og linjer og lige pludselig ser det samlede billede lidt tydeligere. Når alle de store ting får lov at træde i baggrunden, så de små finesser kan stå forrest og stjæle rampelyset, tvinges man til at sætte nye perspektiver på horisontlinjen. Det tror jeg er sundt. Note til selv: Mere ferie. Flere rejser. Meget mere tid.

P1260722P1260697

 Paven: tøj fra Petit Bateau og sko fra Angulus// mig: kjole: LaLaBerlin, sko: Topshop og taske: BOYY

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PAKHUS 11 SMUKKE RAMMER