MORGEN SOLSTRÅLE

WHITE LACE SUMMER HAZE

2013-06-24-18.30.16fashiontoastdayfour8_zps66720d22fashion agonyIMG_2651blog-acie-zara-HM-læderjakke-leather-jacket-moto5038us-l-610x610-shirt-jacket-lace-summer-top-summer-sunglasses-mirror-sunglasses-white-top

Skal ikke kunne sige, om det hænger sammen med, at jeg netop har været til storslået, romantisk bryllup. Eller om det snarere har at gøre med den forstående ferie og de mange forhåbninger om lange, dvaske dage i lavthængende sol ved vandet….men jeg må og skal ha hvide blonder. En masse. Den ene kjole jeg pt har, er slet ikke nok, kan jeg køligt konstatere. Alle andre fine damer gør det. Se selv. Det er som om sommeren først rigtigt starter, når jeg har dalret rundt i durvende blonder om min bare hud. Basta.

simplyvickysummer white - lace shortsLover2 9264508966_59249fc7e9_o

De velklædte damer er fx mega fine Frede, alltime fashionable Fashiontoast, de smukke FashionAgony og Acie og dertil Simplyvicky. Av, det er pænt. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MORGEN SOLSTRÅLE