SOL OVER GUDHJEM

BEGEJSTRINGEN FOR ET BÆR

79foto80foto83foto

Noget af det mest fantastiske ved at få børn, er deres evne til at få de voksnes øjne fæstnet ved hverdagens små skjulte glæder. Man tvinges bogstavelig talt ned i knæ dag efter dag og verden ser bare anderledes ud dernedefra. På godt og ondt. Alt kommer ned på et micro plan og jeg forundres konstant over min datters ægte begejstring for de simple ting. Dels bliver det en påmindelse om, hvor travlt vi alle har og i skyndingen glemmer at stoppe op og suge de små mirakler til os, dels en understregning af, at verden tit og ofte opleves bedst oppefra og ned. Samtidig sker der det ret magiske, at man, i hvert fald med sit første barn, oplever en helt masse ting for første gang – igen. Den første Tivolitur, den første svømmetur, det første møde med en slimet snegl, den første jul, den første bedste-veninde og den første sommer med havdukkert og bær-pluk.

Måden man kan vende og dreje et bær, i konstant begejstring og glæde, mens man euforisk holder det op mod solen og misser med øjnene, forsigtigt smager og jublende spæner tilbage mod busken i stærk forhåbning om at kunne gentage ritualet i uendelighed, er fantastisk morsom og beroligende at iagttage. Morsomt, fordi det er så umiddelbart og naivt – og beroligende, fordi det får hjertet til at synke ned på det helt rette sted.

82foto81foto

 kjole: Bon a Parte// strik: Zara// sko: Angulus 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOL OVER GUDHJEM