MISSONI HEADBAND

BOLIG ØNSKER

bolig-1

Alt den sommer, alt den varme, alt den ferie, alt den sol……vi zoomer lige et kort øjeblik til en råkold efterårsdag med varm kaffe i kruset og ild i pejsen, ik? Bare ganske kort. Ved godt det er skitzo, men jeg kunne virkelig godt trænge til at give hjemmet en overhaling. Og den slags planlægning kan altså sagtens starte, mens tilværelsen mestendels leves udenfor.

Den sofa måtte virkelig gerne komme herhjem og bo. Vi trænger big time og den er jo det pæneste længe set. Trækker referencer til både Finn Juhl og Arne Jacobsen. Men er faktisk bare fra Ilva og til at betale. Bonus. Kunst fra dygtige Jane Stubb Kirchhoff kan man aldrig få for meget af og den über cool pude og de smukke kobber stager er bare fra H&M og igen absolut inden for rækkevidde. Det sorte apoteker glas er også derfra og ville matche den skønne uro fra Stillleben og min ‘originale’ samling af gamle brune apotekerglas ret fint. Krenitskålen og Kubusstagen har jeg allerede. Så ja, det er vel nærmest ment to be? Kære julemand……

4 kommentarer

 • Det var da en ualmindeligt pæn sofa <3 Nu mangler jeg bare en Ilva i Frankrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikke? 😉 Jeg synes simpelthen, den er noget af det pæneste længe set for mine øjne…..åhh…..den fåes også i andre farver, f.eks turkis for de vovede 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofaen fås også i en varm pink og den er SÅ fed IRL (vi var tilfældigvis i ILVA den anden dag). Dog larmer den LIDT for meget i et rum til mig, men nøj den var sej.
  Hvis jeg havde haft en kæmpe hus med hall eller sådan noget, så skulle den stå der.

  Har du i øvrigt et navn/designer/link på kubus lysestagen? Den gad jeg godt ha’ i kobber. Gider ikke sort som alle andre har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhh, hot pink, siger du?? 😉 Hvis ikke jeg havde en mand med andre præferencer, kunne jeg nok godt finde på det 😉 Altså stagen hedder blot Kubus af model og er lavet af Mogens Lassen, i hvert fald den originale sorte, som jeg også har, præcist hvor den i kobber kan købes ved jeg ikke, men vil tro mange bolig shops? ellers formegentlig magasin og illum? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MISSONI HEADBAND