BOLIG ØNSKER

BUGABOO + PENDLETON

image_gallery

Nu er jeg faktisk rigtig glad for vores Stokke vogn, så jeg er egentlig ikke på udkig efter nyt køretøj til Paven. Men hvis jeg var, så var jeg da sten sikkert svært fristet af Bugaboo´s seneste designsamarbejde: Pendleton har nemlig indgået et nyt eksklusivt samarbejde om Bugaboo Donkey – og nuij, hvor er den cool! (Jo, man kan faktisk godt svinge sig op over en klapvogn, men ja, muligvis er jeg sær).

Nu er Bugaboo jo kendt for deres design-samarbejdet, f.eks var også både samarbejdet med Missoni og Victor&Rolf favoritter her i hytten, men jeg kan virkelig også godt lide denne. Især den sort/røde, der netop indkapsler, hvad Pendleton er kendt for: De store, overdimensionerede tern, også kaldet Rob Roy. Helt generelt synes jeg, at Bugaboo laver nogle vanvittigt lækre vogne, ikke bare design-vice. De virker gennemførte og ikke mindst gennemtænkte, hvilket jeg faktisk synes er lidt en mangelvare på klap- og barnevogns-markedet.

BUGABOO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG ØNSKER