FOKUS

DEVEL IN DISGUISE

P1270405P1270430

Jeg havde jo truet med rødt – og endda også med rødt, der kunne flagre lidt i vinden 😉 Heldigvis var brudeparret helt ligeglade med gamle, tåbelige konventioner, der foreskriver, man man (heller) ikke må have rødt på til et bryllup. Vi var tre i rød kjole, hehe. Uanset om man mener, at folk udstråler at have knaldet med/er hemmeligt forelsket i/har en affære med/er hemmeligt gift med/etc..etc. gommen, så kan man omvendt ikke fortænke i at der gemmer sig noget ‘devel in disguise’ over sådan en knaldrød sag, vel? 😉 Uanset: her er lidt detaljebilleder, så får i det hele i sin sammenhæng i morgen.

Apropos devil in disguise. Jeg spurgte i går på min Facebook hvad I helst ville se/ læse – rød kjole eller tunge tanker. Der var klart overvægt til sidstnævnte. Men nu får I det altså i den her rækkefølge, fordi det er sådan, det falder mig nemmest. Det andet indlæg kræver lidt mere nursing, lidt mere tid, lidt mere ro og lidt mere ‘ground-feeling’. Det lader stadig vente på sig, men indtræffer nok snart. Jeg er på vej.

P1270407

7 kommentarer

 • Den er smuk 😉 Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Smuk smuk – og rigtig fine acccessories. Nu kan man jo ikke andet end være lidt spændt på de der tunge tanker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak skal du have fine du. De skal nok komme, bare i sit eget tempo 😉 Og ja, måske har du gættet det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Egentlig ikke… Men hvis jeg skulle gætte, ville mit bud være, at de nålestribede har fået sparket til fordel for freelance og familie?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint! (virkelig lækkert med nude sko!) Synes heller ikke man skal tage de der traditioner for højtideligt. Måske lige bortset fra hvid… og måske også sort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja hvid og sort – men så alligevel, det handler meget om, hvordan det gøres…jeg har faktisk efterhånden været til flere bryllupper, hvor nogle af gæsterne var i sort. Det kan man godt, hvis det er et afslappet brudepar og det er tilsat fx farverigt tilbehør el. lign 😉 Men hvid, det ville jeg heller ikke helt turde. Om end jeg jo faktisk havde en kombination af netop hvid og sort på til Manjas bryllup….:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FOKUS