JUST A PERFECT DAY

FOKUS

foto

Der er vel i grunden tale om en slags erhvervsskade. Mit 2-årige barn er vild med fotografering. I dén forbindelse har jeg bemærket, at hun helt på linje med resten af vores tilværelse, har formået at ændre husfotografens fokus, når der skal rettes linse mod dagens motiv. Der er ligesom kommet et andet fikspunkt. Forgrund og baggrund har skiftet roller og vi opererer nu med et ganske andet perspektiv. Men heldigvis er det jo ikke alle dele af et billede, der behøver være i fokus, for at billedet bliver skarpt……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JUST A PERFECT DAY