LAST STOP: BORNHOLM

I WISH FOR WINE

bordeaux

Jeg ved godt, man som udgangspunkt ofte møder lyse farver om sommeren og naturligt og langsomt bevæger sig mod de mørkere toner i takt med at vinteren kommer. Men jeg har altså nogle personlige favoritter, som aldrig dør herhjemme – uanset årstid eller temperatur. Olivengrøn, Antracit grå og bordeaux. Jeg kan ikke få nok! Derfor har jeg også netop klikket denne fine Paisley mønstrede kjole hjem fra H&M, skønt jeg også var fristet af den lyse version. Og uhh, hvor gad jeg godt, hvis jeg kunne få lov at sammensætte den med de smukke sandal-stilletter fra Chloe, der endda er på udsalg, et par tidsløse Bottega Veneta shades og min all time yndlingstaske fra Leowulff i netop MIN farve! Åhh…..det hårde liv.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAST STOP: BORNHOLM