GENERATION Z

JUST A PERFECT DAY

bryllupfoto

Sidder langsomt og prøver at vågne med verdens ondeste tømmermænd efter det bedste bryllup i går! Kan man andet end at lade sig suge med, når alle de bedste mennesker er samlet ét sted med bobler i glasset og over himlen, solen slikker Botanisk have, Gommens eget band spiller op og vielsen akkompagneres af hhv. Lou Reed og dygtige strygere..?

Milsfoto

3 kommentarer

 • Agurkens svigersøs

  Ser festligt ud. Endte du som lady in red? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep 😉 Jeg var modig og tog chancen, da det som sagt er et meget afslappet brudepar, som ikke går op i eller ønsker at gå op i gamle regler og traditioner. Det var et meget afslappet og personligt bryllup 😉 Og vi var faktisk tre i rød 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agurkens svigersøs

   Cool – du må lige vise det labre look frem ved lejlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GENERATION Z