BUGABOO + PENDLETON

LAST STOP: BORNHOLM

IMG_1031

Som sagt. Vi befinder os på Bornholm. Øernes Ø. Jeg satser på at spise sild og fisk i stride strømme, bade i aftensolen, sejle langs helligdomsklipperne, æde rabarber trifli på havnen, tage en tur på kunstmuseum, introducere Paven for Krølle Bølle is, tæske familien i Trivial, børste sand af sengen hver morgen og i det hele taget gå helt ned i gear. Signalet er ringe på vores sommereksil mellem klipperne, så forvent ikke hurtig svartid 😉 Men jeg fornemmer, at I også holder ferie derude? Kan I anbefale noget særligt på Bornholm?

IMG_0192

8 kommentarer

 • http://annsofey.wordpress.com/

  Håber at I har en god tur !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, Bornholm er blandt mine yndlings pletter i verden, hvilket formentlig hænger sammen med en masse barndomsminder derfra. Min farmor er født og opvokset på Bornholm, og derfor er jeg kommet der rigtig meget.

  Tag til Svaneke og spis en is (det er de gode til) og besøg bolchekogeriet og bryggeriet samme sted. Strande er der flere gode af – Jeg har dog en kærlighed for den lille bitte strand der er i Listed, da det var min farmors baghave.Den er ikke ret stor men meget hyggelig og intim og så er der en høj klippe af springe ud fra.
  Og så er der jo alle de populære destinationer som du sikkert kender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange rigtig gode tip! Så gode, at vi allerede for nogle år siden har prøvet dem af 😉 Jeg er helt enig i alle dine betragtninger. Dog har jeg ikke været der siden jeg var barn, da det først var for 5-6 år siden, mine forældre fik hus der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  I solskin: hammerknuden og opalsøen. Smuk smuk natur. Gæstgiveren i Allinge, tjek koncertkalenderen.
  Regnvejr: Fru Petersens cafe i Østermarie. Kageorgie i klunkehjem. Intet mindre end fantastisk:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hammerknuden og Opalsøen er faste hit her! 😉 Vi bor lige klods op af 😉 Gæstgiveren nåede vi akkurat ikke i år, desværre, jeg håber meget, vi når det til næste år. Det skulle være så hyggeligt og de har jo rent faktisk mange ret gode navne….Fru Petersens Cafe i Østermarie kendte jeg slet ikke?? Den må straks undersøges…!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Åhh, Bornholm er mit hjem – født og opvokset der og så draget i eksil i København.
  Udsigten fra både Hammerhavn og Vang havn (hvor der er mulighed for at gå en tur i et nedlagt stenbrud) er blændende smuk. Det samme er udsigten til solnedgang ved Teglkås og Helligpeder.
  Spis på Kadeau på Sydbornholm – smukt og formidabelt sted.
  Næs strand i Allinge er en lille perle uden for mange turister, med klipper og god til børn. Udsigten fra Rutsker kirke er også en kort gåtur værd.
  Nyd jeres dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er du heldig! Det er det skønneste sted at holde sommerferie!! Jeg er mægtig glad for at en indfødt anbefaler Vang. Det er ne,lig dér, vi bor 😉 Og ja. Udsigten er intet mindre end fabelagtig. Helt utrolig. Har vist også spammet Instagram lidt vel rigeligt 😉 Næs Strand er gudeskøn, der har vi badet. Udsigten fra Rutsker Kirke har vi ikke nået endnu, det var en god ide!! Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BUGABOO + PENDLETON