LIFE THROUGH A LENSE

ugendergik

En lille update fra de sidste uger gennem mit Instagram filter. For de af jer, der ikke følger Guldlog derinde. Øverst fra venstre:

1. Paven i svigerindes spanske kjole, kun ca. 20 år gammel. Cute. // 2. Mor på slap line, vin i solen og middag på Manzel, flere fri-aftner, tak! // 3. Bornholm og Christiansø. En lille enklave midt i havet, 100 mennesker bor her i alt, der er ingen rindende vand, ingen biler, ingen hunde, posten kommer ud på larvefødder og der betales ingen skat. // 4. En Pave på flugt i eftermiddagssolen // 5. Turen til Christiansø blev skæbnesvanger! Vi mistede Kaninus! Gru og rædsel. Det har taget en uge. Nu er vi ved (langsomt) at affinde os med tabet herhjemme. Av // 6. Hønseskidning i Svaneke. Jo, den er god nok. Så fashion var jeg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STANDING ON A BRIDGE