BACKPACKEREN

NOGET OM STIL OG YNDE

IMG_1312IMG_1318

Paven var hovedsageligt iført to beklædningsgenstande på ferien. Sine to badedragter. Det er sagt før, men Paven er en lille kamikaze kameleon. På nul komma fem kan vi gå fra det sukkersøde prinsesse-look med sløjfer og pale pink til chill-cool surfer chick:

IMG_1350

Vi har været så heldige, at få dem begge foræret. Den fine blå fra Mini Rodini med sløjfer fik vi af søde Manja, fordi lille C var vokset fra den. Og vi er som bekendt meget stolte af at være arvtagere fra selveste klan-lederen. Lille C går oftest forrest, når det handler om stil og elegance. Sidstnævnte er der måske ikke så meget af i heldragten fra Reima, men den er derimod drøn praktisk! Beskytter mod UV, lukker tæt og skærmer de udsatte skuldre, kan selv tages af og på (vejer tungt i bogen pt!) pga. den gennemgående lynlås og så indkranser den en tilsandet ble-rumpe særdeles effektivt 😉 Især var den god, da den lille familie var ude og surfe. For naturligvis var vi det! Og nu ved jeg godt, hvad I tænker, men det kan I godt pakke væk. Jeg skulle hilse og sige fra Paven, at våddragt, surfboard og sut er super street og det sidste nye. I hørte det her.

IMG_1352

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BACKPACKEREN