DEVEL IN DISGUISE

RØD KJOLE HELMUT LANG

P1270379P1270376P1270390P1270407

Her får I så hele outfittet i sammenhæng. Det var jo, som det ses, meget simpelt og ikke med så mange dikkedarer. Dels synes jeg at kjolen er så enkel – og alligevel speciel med sit lidt avantgarde snit og det ene store flagrende ærme, at den skulle have lov at ‘tale’ selv, dels var det et bryllup uden nogen dresscode andet end ‘hvad man føler sig godt tilpas i’. Og jeg vidste på forhånd, at jeg ville komme til at danse hele natten lang – ergo er der nødt til at være fuld bevægelsesfrihed og ingen stramme elastikker, dumme kanter eller løse, hoppende smykker el. lign. Hahaha. Ikke nok med at det var en af mine ældste og bedste veninder, der blev gift – gommen og hans band spillede selv og satte gang i et helt dansegulv – og ja, det forpligter jo 😉

Prisen var, at jeg slæbte mig hæs og helt mast ned af fortovet kl. 06.00 søndag morgen, mens vi krampagtigt forsøgte at praje en taxa. Det kunne være, man skulle have taget et outfitbillede dér…hihi. Jeg var seriøst HELT smadret og mit hår var SÅ klamt, efter at have danset non stop i flere timer i et lokale på toppen af Københavns tage, hvor der var over 100 mennesker samlet – og vinduerne ikke måtte åbnes…Pheew. Kort sagt: Jeg var meget meget glad for at valget var faldet på en helt enkel, kort, løs og tynd kjole! Billederne er fra Botanisk Have, hvor selve vielsen foregik. FØR dansetrang, fedtet hår og blå knæ indtraf.

P1270432P1270424_2P1270377

 Kjole: Helmut Lang/ sko: Nelly/ clutch: Vintage

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEVEL IN DISGUISE