BOLIG ØNSKER

STRIPED SHORTS

foto14foto13foto15

Endnu et outfit fra ferien, hvor jeg havde iført mig mine nye shorts fra Zara. Ikke nok med at Zara er billigere i Spanien, men når de tilmed har 50% på alt, er det jo på det nærmeste en foræring, ikke? Vi boede simpelthen så skønt, som I måske kan fornemme, jeg glæder mig meget til at fortælle meget mere om både stedet og selve ferien. Dog har jeg lige et ton billeder, der skal sorteres først og så er vores sommerferie heldigvis heller ikke slut endnu. Vi er nemlig i skrivende stund på vej mod Bornholm, så vi må lade resten af Spanien vente lidt endnu. Hvor har det dog været en dejlig dansk sommer i år. Jeg håber vejret holder på øen, det er nu engang sjovest i solskin 😉

foto17foto16

Shorts: Zara// tank: Petit Bateau// sko: Nelly// ringe: Maria Black og H&M

4 kommentarer

 • Fine shorts:-) Dem har jeg også lige haft på bloggen:-)
  Elsker udsalg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  God tur til solskinsøen – elsker Bornholm. Er i øvrigt imponeret over din brug af heels på ferien – jeg har levet i flipflops i tre uger. Det bliver hårdt at komme tilbage i stiletterne i morgen haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha 🙂 Ja, altså det her er taget én aften, hvor vi bare var hjemme og skulle spise fællesspisning og kun lige skulle stavnre op i seng, efter madindtag og mange flasker vin 😉 Ellers har jeg også bare gået rundt på bare fødder og i udtrådte sandaler ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG ØNSKER