NOGET OM AT BEVÆGE SIG

ACNE LEO ALMA

acne3fotoacne1foto

De af jer, der følger med på Instagram har nok allerede set min seneste forøgelse af sko-garderoben, nemlig de fine pony Alma fra Acne, som jeg længe har været lun på. De er fantastiske at gå i og hælhøjden er perfekt, når man samtidig skal slæbe rundt på en to-årig, fordi de kun lige akkurat giver lidt ekstra højde. Tilmed er de ultra nemme at stikke i, da de bare trækkes af og på foden pga. elastikken i siderne – og når kombinationen af cool og praktisk forenes så godt, som tilfældet er med Acnes Alma, er der ingen tvivl herhjemme. Ville ønske, jeg kunne valse rundt i 10 cm. stilet hæl dagen lang, men virkeligheden er dog altså en anden. Samtidig giver de et fint twist til mange af mine ellers ret enkle og klassiske outfits, og gør det hele lidt mere sprælsk. Helt generelt bliver jeg bare mere og mere vild med Acne. Jeg tror, det er kombinationen af de ofte enkle styles, det skandinavisk skarpe snit i tøjet og de altid underspillede detaljer og twist, som tingene har.

Apropos garderobe favoritter, har jeg opdateret shoppen igen og denne gang især med børnetøj. Tag et kig forbi under fanen KØB og se, om der mon var noget for dig, det hele er sat meget billigt. 

acne4fotoacne2foto

 Jeans og blazer: H&M// t-shirt: Brashy Couture//  taske: Leowulff// sko: Acne// shades: Chloe

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NOGET OM AT BEVÆGE SIG