FARVEL PETIT PODIUM

BACKLESS JUMPSUIT

fotodfotoa

Jeg vil lige vise jer, hvad min fine veninde var iklædt til bryllup forrige weekend. Hun havde den smukkeste buksedragt fra Zara på i midnatsblå. Jeg er helt pjattet med den og kombinationen af den bare ryg og den store sløjfe er da ikke til at stå for? Den er perfekt til til en stilet aften i byen og god til både flade og høje sko. De har den stadig på webben, kan jeg se, og den er ikke en gang ret dyr. Anbefaling hermed givet videre.

buksedragt

1 kommentar

  • Rikke R

    Wow det er en buksedragt, Jeg kunne hoppe i, men jeg ved ikke helt med farven…
    Troede lige det var dig, der var blevet klippet:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FARVEL PETIT PODIUM