PÅ MICHELIN MED 14 BØRN

DANSE DAGEN LANG

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

2013-09-11 07.50.33-12013-09-11 07.51.442013-09-11 07.50.25

Nogen gange er små bitte mennesker ret kloge. 2-årige f.eks. Billederne er et par uger gamle, men jeg kan ikke komme i tanke om en bedre dag at poste dem, end en frejdig fredag, hvor solen skinner og jeg pakker til sommerhus tur med verdens to bedste venner!

Da jeg en kedelig mandag morgen fortalte Paven, at hun helt selv måtte vælge tøj, hev hun straks sit turkise tylskørt ud af skuffen. Ok, fair nok. Tyl er sjovt og pænt. Men ærlig talt ret upraktisk i vuggestuen og på legepladsen. Vi var ikke enige. Hun fik det på. Jeg havde jo sagt, hun selv måtte vælge. Da vi kommer ned i gangen og hun skal vælge sko, falder valget uden tøven på de gule gummistøvler……. men ingen regnjakke. Efter et par mislykkede overtalelsforsøg på et par brune, praktiske snørresko, der ikke falder af på rutsjebanen og som egner sig en tand bedre til Zoo udflugt, må jeg dog give fortabt.

Jeg beslutter i en hurtig vendning, at det måske er på tide at foretage krydsforhør. En slags ‘lær-at-argumentere-ordentligt-og-sagligt-for-dine-valg’ -leg. Man er vel gammel journalist: For at komme igennem med sine påstande, må man underbygge sine pointer. Følgende samtale udspillede sig herefter:

Mig: “Helt ærligt, hvorfor skal du have tylskørt på?”
Paven: “Fordi!”
Mig: “Fordi hvad?!”
Paven: “Fordi jeg vil danse!”

Mig: “Men ærlig talt, gummistøvler?!
Paven: “Ja?!”
Mig: “Ej, men hvorfor?”
Paven: “Fordi Elin skal hoppe. Hoppe vandpytter!”

…………….

Nu er det ikke fordi, jeg skal bryste mig af at være den store modeekspert, men det er helt klart alt, alt for sjældent, at jeg om morgenen, når jeg iklæder mig tøj til dagens gøremål, udelukkende gør det ud fra devisen: jeg vil hoppe og danse mig gennem dagen. Men måske man skulle prøve? Bare fordi. Og hvilken bedre dag end en solrig fredag?

God weekend!

2013-09-11 07.50.31

Tylskørt: H&M/ gummistøvler: Føtex/ trøje: Stella Mccartney Kids

19 kommentarer

 • Carina

  Gør det! Kast dig ud i det og grib dit indre barn. Da Andreas forleden løb 10 km til DHL stod jeg i silende kæmpe regnvejr med to børn, hvor af den ene skreg af træthed og den anden af glæde!

  Den store var iført uld natdragt (alle ved hvilken fantastisk sugeevne uld har) gummistøvler og regnjakke. Bukserne kunne vi ikke finde i skyndningen.

  Victoria og jeg (gummistøvler, regnjakke og næææsten tylskørt…..kjole) RÅ hoppede, tømte vandpytterne for vand og morede os til den store guld medalje. Alexander opgav og faldt i søvn.

  Natdragten kunne vrides og hun hældte vand ud af begge røjser da hun satte sig på trappen for at tage dem af. Vi var trætte men lykkelige…og havde det samme udtryk i øjnene: ballade!
  Hun har det ikke fra fremmede 🙂

  Det er så meget federe at klæde sig på så man kan udfolde sig.
  Ellers må man prioritere! Må man hoppe i vandpytterne med sandaler……?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom du bare i gang med at skrive den bog Louise! Min absolutte favoritlæsning finder jeg på guldlog.dk, det er her, jeg finder de sjoveste og mest velskrevne indlæg, du giver mig smil på læben og som den eneste i blogland besidder du evnen til at få mig til at grine højt – Helt alene! 🙂

  Jeg har sagt det før: Hun er altså bare noget af det kæreste! Jeg elsker det blik hun har i øjnene! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er du bare sød Ida! Mange mange tak skal du have 😉 At få folk til at grine og smile må da være et af de største komplimenter. Tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh hvem der havde modet til tylskørt på en hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg synes det er et fantastisk outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg har lige båret tilskørt i lørdags (også kendt som brudekjole) og jeg er så meget med Paven på den her. Det er det ultimative når man skal danse. Og det skal man og det gjorde vi 😉 sjældent har jeg haff det så sjovt og grinet så meget. Hun er en fornuftig lille pige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, ja du har ret. Og stort tilykke btw, blev du gift d. 7/9/13? 😉 så kan det vist ikke andet end at blive et heldigt ægteskab!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

   Jep – vi var en af de mange par der blev gift 7-9-13 🙂 og mange tak! Ikke at jeg behøver held med den mand jeg har fået mig – men det var fanme en fed dato at få skrevet i vielsesringen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er det da godt nok 🙂 Rigtig fin date. Tillykke med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk outfit! Det kunne sagtens både lyde og se ud som min Karla på vej i vuggestue – hurra for viljestærke og velargumenterende 2-årige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe. Fantastisk kombi og indlæg 😉

  Hilsen Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Line 😉 Ja, jeg tror altså helt ærligt, jeg skal til at gå lidt mere i tyl og røjsere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare sød. Det her indlæg fik mig til at smile. Det var dejligt. Tak fordi du deler hverdagens små gyldne øjeblikke her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skal ofte bistås med assistance, men ender gerne med at erkende mit intellekt. Alle ved f.eks at tylskørt og gummistøvler er den bedste kombi. Folk der siger andet, har ikke fattet en klejne. Bevægelsesfrihed er et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅ MICHELIN MED 14 BØRN