GÅ DOG I SENG!

DEN RØDE BALLON

IMG_0920IMG_0946IMG_1044

….er ikke kun titlen på en virkelig fin filmklassiker fra 1956 (som jeg selv havde som børnebog, da jeg var lille), men tilsyneladende også opskriften på en alletiders grå og halvklam søndag med dis og småregn 😉 Sidste weekend tog vi nemlig en tur i Dyrehaven, mest fordi vi trængte til at komme lidt ud ovenpå en relativt sløv lørdag. (Der dog for mit vedkommende bød på en tur med hende her og overskønne Penny, der nu er i høj kurs hos Paven).

Paven ville KUN med, såfremt hun fik den røde ballon med, nu hvor vi ikke kunne diske op med en Penny. Ok så. Vi spænede rundt efter ballon, dådyr, snegle, sten, løstfaldende blade og træstubbe, man kan hoppe fra. Og som før forklaret, er jeg ikke sen til at takke ja til sjov og spas. Så jeg besluttede selvklart at styrte efter med klapvognen foran mig og lege tá-fat. Indtil jeg pludselig kom i tanke om min take-away kaffe. Som jeg havde stillet i……ja, klapvognen. Ak, der var ikke mange dråber varm koffein tilbage bagefter til min trætte og udmattede knoglemarv. Men vi havde en fest.

IMG_1025IMG_1054IMG_1068IMG_0959

Paven er i bukser og vest fra H&M, sko fra Angulus og hjemmestrik. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GÅ DOG I SENG!