ER JEG VOKSEN NU?

EFTERÅR / OVERGANGSJAKKE

Efteraar

Jakke: Hust & Claire// vinterstøvler: Angulus// kjole: Little Pieces// hue: Huttelihut

En ny sæson er i gang, og Paven er første prioritet. For modsat mig, så KAN hun ikke passe noget af det, vi havde sidste vinter. Problemet med børn i de små år er, at de konstant og hele tiden vokser ud af det, de har. Vi skal derfor have både vinterstøvler, huer, vanter, flyverdragter, vinterjakke og regntøj.

Det her sæt så jeg rigtig gerne Paven gå efteråret i møde i. Faktisk har jeg allerede jakken og skoene, og hvis jeg kunne, ville jeg hjertens gerne have vist jer dem ‘live’. Jeg tog nemlig nogle rigtig fine billeder af det i går og produktbilledet her yder slet ikke jakken retfærdighed. Det er den perfekte overgangsjakke!

Den er så lækker, blød og tyk og rar. Jeg blev virkelig positivt overrasket, da den kom med posten. Men jeg har desværre præsteret at efterlade det tiny bitte memory card til kameraet i sofaen, hvor Paven holdt hof i morges – og nu er det pist væk! 🙁 Gad vide om jeg finder det igen? Og hvordan jeg fremadrettet skal få taget billeder? Jeg har endevendt hele stuen fem gange her til morgen og pist væk! I hvilken verden er det en god ide, at efterlade en lille næsten usynlig dims på max 2 x 2 cm i en kæmpe flydersofa, hvor terroristen over dem alle dagligt huserer?? (Indsæt lyd af håndflade, der klasker hårdt mod pande!)

Jakken findes i øvrigt også i en støvet lyserød, og selvom denne vist nok er en drengemodel, er jeg SÅ glad for den. Jeg glæder mig til at putte Paven i den, for den er utroligt lækkert forarbejdet. Jeg kendte ikke mærket, men faldt over det inde hos Smartkids.dk. 

Indeholder affiliatelinks – Læs mere her. 

3 kommentarer

 • Den ser virkelig fin ud! Jeg kender ikke mærket, men det ser da lovende ud 🙂 Glæder mig til at se jakken i aktion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er som sagt utrolig lækker og meget pænere i virkligheden 🙂 Er ret begejstret! og prisen er jo ret rimelig! hætten kan knappes af og den er tyk og blød. og har ekstra rim ved ærmer, der slutter tæt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid købt HUST & CLAIRE til mine børne, og fremover altid vil gør det! synes virkelig det er super lækker stof og flot design!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ER JEG VOKSEN NU?