KARRUSEL

FARVEL PETIT PODIUM

IMG_0321

I slutningen af maj var jeg en tur til London. Af forskellige årsager kom turen til at handle meget om arbejde. Det, der fylder i arbejdslivet og det, der ikke gør.  Et sted i forløbet blev det klart for mig, at en svær beslutning måtte tages. Petit Podium, som jeg har formet, skabt og dannet helt fra sin aller-tidligste start, havde ændret sig med mig, os begge side om side, men også hver for sig.

Jeg er stadig stolt af det Petit Podium, vi skabte sammen og ønsker det bedste for den lille pink platform som den er nu. Men uden at kunne sætte min finger på det mere præcist, kunne jeg ikke se mig selv i det mere. Et sted mellem sene aftenmøder, konkurrence-udtrækninger, flyverdragts-test, langsigtet strategi, nyhedsbreve, pressemeddelelser, pink toplinje og børnesygdomme tabte jeg følingen med mig. Min blog. Det, jeg oprindeligt bloggede for.

Jeg sendte mit ønske om udtrædelse dagen efter min Londontur til resten af Podium-pigerne og bad dem købe mig ud, dagen efter Fie flyttede væk. Det er lidt over tre måneder siden nu og jeg har naturligvis lige skulle synke beslutningen selv og lade den bundfalde sig. Der ligger rigtig mange timers arbejde bag den platform. Og det er altid svært at give slip på noget, man selv har skabt.  Men nogen gange holder man omvendt fast på en fugl, der for længst har lært at flyve selv.

Fra 1/10 er jeg derfor ikke længere at finde i Petit Podiums topbar. Hvad der præcist skal ske med bloggen, det ved jeg faktisk ikke helt, men kufferten er pakket. Endnu er mulighederne åbne og jeg glæder mig naturligvis til at se, hvad det hele fører med sig ? og håber meget, I stadig vil hænge på?

For en god ordens skyld må jeg hellere understrege, at det ikke har at gøre med de nye, fine bloggere, der er kommet til, der er ikke tale om en faneflugt. Min udtrædelse indtraf et godt stykke før, de kom i spil. Jeg er stadig mig og bloggen den samme, men rammerne bliver nok lidt forandrede. Jeg har lyst til igen at lade mig selv definere bloggen, og ikke den definere mig. Den lever bedst, når den lever selv.

Petit Podium skal sin vej og jeg skal min. Hvad den så end er. Farvel Petit Podium, tak for denne gang.

Husk at I stadigt kan følge mig på facebook og Bloglovin.

IMG_0326

62 kommentarer

 • Jeg er altid med dig Loui <3 Du var en stor del af at PP blev en rigtig fin platform, så du kan naturligvis selv 🙂
  Jeg er spændt på fremtiden, for din fine blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Vi hænger i den grad på og jeg glæder mig til at følge dig fremover – du er en af mine yndlings bloggere og jeg slipper dig ikke, men er faktisk glad for du nu bliver “dig selv”:-)
  Stor respekt herfra og alt det bedste ønsker jeg for dig og din skønne blog med den smukkeste pave med de bedste taler;-)
  Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have Pernille, hvad der videre skal ske med bloggen er endnu uvist, men det var tid til forandring, kunne jeg mærke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtige beslutninger skal også have tid til at bundfælde sig. Masser af <3 i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du slipper ikke af med mig! Det er en stor beslutning, når du nu har været med til at opbygge denne fine platform, men det lyder som om, at det også er en god beslutning, og jeg glæder mig til at følge med i, hvad der kommer til at ske med dit fine lille sted <3

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt, Stine, det er jeg vel nok glad for at høre. Ja, det ER vitterlig en stor beslutning, særligt når man selv har været med hele vejen til at gøre PP til dét, det er i dag. Jeg holder jo enormt meget af PP, så det har ikke været let.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg fortsætter med at følge dig, har alligevel aldrig fulgt dig pga Petit Podium. Jeg blogger ikke selv, og måske derfor er jeg ret uforstående og nysgerrig overfor, hvad der ‘gik galt’ undervejs, siden både dig og Fie har valgt at gå. Jeg mener, hvorfor kan Petit Podium ikke udvikle sig med jer. Er det markedskræfterne, er det interne uenigheder…Du skal ikke svare – Fie ej heller. Jeg kan lide jer (og jeres unger), og derfor følger jeg jer. Ps. Fies blog er blevet så god, og jeg har på fornemmelsen, at din vil undergå samme positive udvikling. Kærlige tanker fra en dedikeret læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt forstå, du bliver nysgerrig, men Fies og mit exit er to separate forløb:) Jeg kan kun tale for mig selv, men for mit vedkommende, har jeg kunnet mærke, at jeg har brug for at give mig selv nogen andre rammer, hvis man kan sige det sådan. Jeg har ingen ting at udsætte på PP, og det ville også være underligt, for jeg har jo skabt og etableret det selv 😉 Jeg tror at PP er rigtigt som det er nu og som dén platform er tænkt. Jeg tror (og skriver tror, for det er da stadigt noget,jeg må overlade til fremtiden at vise) at der er noget andet, der er mere rigtigt for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Jeg har hidtil hygget mig med at følge med herinde og det vil jeg helt sikkert fortsætte med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Super godt valg, synes jeg! Jeg har i lang tid kun fulgt Fies og din, fordi I er de bedste men også fordi der er mindre af alt muligt reklame, annoncer, konkurrencer, anmeldelser osv.
  Generelt læser jeg ganske få af den slags blogs efterhånden, elsker de mere “ærlige” og selvfølgelig også “dagens” 🙂
  Følger helt sikkert fortsat med – og tror du bare bliver endnu bedre fra nu af!!
  Godt gået – modigt valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er godt klar over, at mange synes, der hurtigt kommer for mange reklamer, annoncer mm. Men det har nu intet med sagen at gøre for mit eget vedkommende og jeg har heller ingen tanker om, hvorvidt der skal være mere eller mindre af det fremadrettet. Det er nok en uundgåelig og naturlig udvikling af en blog, uanset hvilken, både fordi der ligger mange timer i det og fordi det har en betydning for at den fortsat kan udvikle sig, ligesom med alle andre typer virksomheder mm. Jeg kan sagtens følge dig, men jeg synes nok selv, at det vigtigste er, om man kan stå inden for det, der vises og deles med læserne, uanset hvad – og at der er helt klare og åbne linjer. Jeg har endnu aldrig benyttet mig af affiliate, fordi jeg endnu ikke har set den store fidus, men kan omvendt ikke udelukke, at jeg kommer til det. Der skal være plads til udvikling og forandring, synes jeg, da det jo er et meget ‘levende’ medie og naturligvis er det en balancegang, der godt kan kamme over. Men jeg synes nu faktisk ikke, der er så meget af det på PP i forhold til så mange andre større platforme? Min pointe er nok blot, at det er troværdigheden og dedikationen der skal være i højsædet, uanset hvor du ligger din blog og uanset hvordan du fylder den ud. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  God beslutning, om end den har været svær. Jeg har fulgt med herinde fra før PP blev dannet og var begyndt at savne bloggen som den var på et tidligere stadie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, det er jeg glad for du synes. Altså, bloggen vil jo nok forandres lidt, det kommer jeg ikke uden om, men jeg satser nu på stadigt at være den samme 😉 Og jeg kommer nok aldrig helt derhen, hvor jeg var før PP – for det var også FØR børn. Og de har det jo med at ændre ens tilværelse en del 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Held og lykke! Jeg følger med dig – og PP!
  Og jeg vil sige det samme til dig som da Mit Udtryk forlod platformen : Hellere en brudt platform på nettet end brudte venskaber. Det virker som om der er gode relationer mellem bloggerne på PP – særligt grundlæggerne. Og det ville da være så trælst, hvis det ville ende i uvenskaber over forskellige bloginteresser. Så hellere sige fra i tide – end for sent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg var på før PP og selvfølgelig også efter – det er ikke platformen, der har gjort, at jeg har fulgt dig 🙂 Rigtig meget held og lykke i det nye – det skal nok blive godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Godt for dig – og synd for PP. De mister deres mesterblogger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, du er sød:-) De skal nu nok klare sig, de har jo også fået en masse nye dygtige bloggere ind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg bliver hængende 🙂 Og glæder mig til at følge den nye vej for bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Sikke et fint billede af den lille nisse, der rejste. Og rigtig god rejse til dig! Jeg glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, Julie, nogen gange tænker jeg, du burde starte din egen blog? 😉 Du skriver så fint og rammer lige præcist min egen lille fjollede tanke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jeg har også fulgt med lang tid før PP og er sikker på at det vil klæde både dig og bloggen så meget at finde tilbage på egne ben… 🙂 Tit er det mest skrøbelige det smukkeste og mest ærlige… Ønsker dig så meget held og lykke på din videre vej, og vil selvfølgelig følge med…
  Kh
  Molly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke med sejren! En sejr som betyder, at du er tro mod dig selv, dine mål og drømme. Jeg har været med dig i næsten 3 år nu og ser frem til mere guld.log. Du inspirerer mig, får mig til at grine og den lille pave-pige varmer mit moderhjerte. Du er faktisk den eneste blogger, som jeg har fulgt mere end et par måneder, fordi dine indlæg har så mange facetter og er befriende ærlige. Tak fordi du “bare er et menneske” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ihh, hvor gør den besked mig glad og varm om hjertet, Pernille! Mange tusinde tak, jeg skal forsøge at gøre mit bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende 🙂 Lykke til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ligesom alle de ovenstående, har jeg også fulgt dig inden PP. Og vil forsat gøre det efter! Jeg glæder mig meget til at se dit nye udtryk og stil på egne ben! Pøj pøj på den nye rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Ida. Det er uendeligt værdifuldt så mange af jer, der har fulgt med så længe – og stadigt hænger på. Det prøver jeg dagligt at minde mig selv om at værdsætte. Jeg er så glad for at I allesammen gider og jeg håber, at bloggen fremadrettet fortsat kan leve op til alle jeres søde kommentarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte det nok….. men, Jeg fulgte dig og fie længe før PP, og fortsætter bestemt længe endnu. Er faktisk, i al hemmelighed, lidt glad, for måske betyder det at vi får den ‘gamle’ guld.log tilbage…. 😉 pp er og var rigtig fint, men personligt fulgte jeg nu alligevel bare dig og fie og manja (kan læse, at andre har haft det lidt ligesådan), og nu glæder jeg mig over at kunne følge dig og fie…. Alt muligt held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak. Som skrevet ovenover, så vil bloggen naturligt nok ændres lidt i takt med at rammerne gør det, men om jeg ligefrem kommer helt tilbage til den ‘gamle’ Guld.log er nok tvivlsomt, da hun før PP ikke havde børn 😉 Og Paven har jo alt andet lige forandret mit fokus og mine værdier en smule 😉 Men jeg tror måske, uden at jeg kan vide det, at universet bliver mindre ‘mor-agtigt’..?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det lyder som det helt rigtige for dig. Jeg synes også jeg kunne fornemme, at udviklingen ikke helt var dig. Rigtig meget held og lykke med det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger stadig med <3 Fulgte med inden PP opstod, så det er bestemt ikke derfor jeg følger med herinde.

  Jeg er meget spændt på hvad fremtiden bringer for dig, søde Louise!

  Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Sofie, jeg er også selv spændt. Men nogen gange må man se lidt indad og tage nogle beslutninger, der også er svære og ikke entydige. Mit forhold til PP er jo ikke sort/hvidt, der er fortsat rigtig mange elementer jeg elsker og sikkert vil savne. Men omvendt har jeg erkendt, at jeg skal have mig nogle andre rammer, for at jeg bedre kan se mig selv i det:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med alle årenene, og elskede da PP opstod. Men jeg vil også elske at du træder ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde L, jeg ved nogenlunde hvad du føler – og hold fast i lettelsen, og skab igen dit eget slot!

  Fra en fri fugl til en anden, så er det jo ret så dejligt at kunne ændre form, som det passer en, og ret så rart at have tid til at stoppe op og mærke efter.

  Knus og tanker fra mig og mine tre mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tak! Jeg har savnet den stil, du stod for før PP og har – ærligt talt – været småirriteret på den mere “profesionelle” blogging, som opstod på PP henad vejen. For pænt, for poleret og for pussenusset. Man kommer længst med ærlighed, lidt kant og personlighed (i hvert fald efter min smag), og det er tre ting, du har 🙂 Jeg glæder mig til at følge dig fremover. God beslutning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er godt klar over, at mange synes, der hurtigt kommer for mange reklamer, annoncer mm. Men det har nu intet med sagen at gøre for mit eget vedkommende og jeg har heller ingen tanker om, hvorvidt der skal være mere eller mindre af det fremadrettet. Det er på mange måder en uundgåelig og naturlig udvikling for en blog, der vokser sig stor, uanset hvilken, både fordi der ligger mange timer i det og fordi det har en betydning for at den fortsat kan udvikle sig. Der skal være plads til udvikling og forandring, synes jeg, da det jo er et meget ‘levende’ medie og naturligvis er det en balancegang, der godt kan kamme over. For mig er det troværdigheden og dedikationen, der skal være i højsædet, uanset hvor du ligger din blog og uanset hvordan du fylder den ud. Men jeg kan da godt følge dig i, at mor-blog-universet nemt kan komme til at virke pusse-nusset, det er svært at undgå, når det handler så meget om de søde små 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Det er nu heller ikke annoncer og reklamer, jeg hentyder til. Jeg syntes efterhånden bare, at bloggerne på PP som helhed trak stilen i en lidt for ‘mor-her-bestemmer-at-alt-skal-være-stilet-og-matche-retning’. Jeg kan super godt li’, at din blog afspejler BÅDE de stunder, hvor ting lykkes og ser lækre ud OG stunderne (som vi alle kender) med rod, snot, pletter, tvivl og træthed. Plus – ikke mindst – at du har et kulturelt udsyn, der supplerer baby-laksko og bordpynt 🙂
   Keep up the good work, good woman!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak, hvor var det en fin besked. Det er lige præcis dén balancegang, jeg rigtig gerne vil ramme, for det er bestemt langt fra perfekt eller fuldkomment, at være hektisk børnefamilie 🙂 Og at du tilmed kan se og lide mit kulturelle input også, gør mig kun endnu mere glad. Tak for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har vist ikke kommenteret før, men gør det nu! Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med dit nye sted – nye udfordringer er altid sjove og spændende! Jeg må altså også indrømme, at jeg er en lillebitte smule lettet. Ud fra alle dine hinte-indlæg var jeg sikker på, at du skulle skilles eller rejse ud i verden alene, eller sådan noget! Kan dog godt forstå, at din beslutning alligevel har været svær at tage, men husk, at du har nogle trofaste følgere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, gud, nej, da, jeg skal heldigvis ikke skilles. Fra andet end min platform og mit lille online-barn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sej og du har mod… det letteste ville nok være bare at blive… stor respekt for det.
  Og så tror jeg i virkeligheden at bloggerfellesskaber er til for bloggerne… da læsere jo ikke nødvendigvis kan lide den anden i et fællseskab bare fordi de kan lide den ene.
  Jeg følger fx. kun Manja og dig.
  Så jeg ser bare frem til meget mere… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det har jeg også tænkt rigtig meget over – om læserne egentlig bruger blogfællesskaberne. Det er nok meget individuelt. Vi har også talt om det internt på PP, det er klart og der er også forskel på, hvordan vi selv læser blog, naturligvis. Jeg selv bruger dog faktisk ofte fællesskabernes forside til at skabe mig overblik og derfra klikke videre til mine egne favoritter. Der er heller ikke alle i alle netværk, jeg besøger, men jeg synes omvendt det kan være rart, at der er ‘samling’ på det. Men med det sagt, så er jeg naturligvis rigtig glad for, at det ikke har større betydning for om alle jer, mine søde læsere, fortsat har lyst til at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Bjørnestad

  God ide – de rigtige beslutninger kan nogle gange være de sværeste at træffe. Er dig glad for at du har valgt at bevare følingen med dig selv (det er nemlig derfor jeg indimellem fravælger gode blogge… De mister deres glød, fokus og passion i mængden af affilierede reklamer… Og det er synd, for det er meget tydeligt at folk skriver noget de ikke selv brænder for). Vil meget gerne følge dig og din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt med længe før PP, og dit farvel til PP betyder ikke mit farvel til Guld.log! Jeg glæder mig derimod til at være en del af dit nye univers, og ønsker dig alt mulig held og lykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Ida, det er jeg glad for. Jeg er også rigtig spændt på hvordan mit nye univers bliver og ikke mindst til at dele det med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil i hvert fald gøre mit til at følge dig – hvorend du ender. Mon ikke du lige giver et pip om, hvor dine skriblerier (i så fald) kan findes?! I hope so! TAK for dine velskrevne indlæg, Louise, Pavens seje mor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kræver mod at turde vælge sin egen vej, og måske endda en anden end den som umiddelbart ligger lige for.
  I den sidste ende tænker jeg også at det er afgørende for bloggen integritet, at du har dig selv med i projektet. Held og lykke med at finde dit nye ståsted. Jeg glæder mig til at se hvordan det former sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bestemt også med dig uanset om du er her eller der …..ærgerligt dog, at vi ikke nåede at blive ordentlige topbar-partnere længere tid.
  Ønsker dig helt og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det var det faktisk søde Malsen 🙂 Men dejligt du stadig læser med, jeg vil også fortsat følge dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KARRUSEL