KARRUSEL

FRAKLIP – SÅDAN ER DET OGSÅ

IMG_1256IMG_0887IMG_0486IMG_0346

Livet med børn er langt fra rosenrødt, ukompliceret og easy going. Det hører til sjældenhederne, at jeg kan indfange Paven i et roligt øjeblik og endnu mere umuligt er det, at fange hende uden madpletter, mudder, savl og jord fra top til tå – i gang med at lave ballade. Min telefon er fyldt til randen med billeder i stil med disse, men ofte tænker jeg, at de er for uskarpe, uskønne og nogen gange decideret ulækre til at vise frem 😉 Men omvendt er det jo indholdet af et liv med børn: Uforudsigeligheden, rodet, snavset, kaos, legesygen, nysgerrigheden og den konstante afsøgen af grænser. Det er med til at gøre det udfordrende – i sin egentlige betydning, men også fantastisk lærerigt. Alt bliver undersøgt og udforsket. Uanset udfaldet. Hele verden mødes med én stor JA-hat. Det prøver jeg at lære lidt af. Minus mudder og madrester 😉

IMG_0433IMG_0301P1260375P1260196

17 kommentarer

 • Min dag er lige blevet så meget bedre Loui 🙂 To favoritter, 1) Påskeægget! Kan hele ansigtet være der? JA! 2) Nøgen og med en ballon på ryggen. Den situation har vi vist alle være i efter en god fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha Marina, true – endnu én af de situationer, der er super cute, når man er 2, men mega ynkeligt, når man er over 30 ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfine billeder – sådan nogle skal jeg også have taget langt flere af, i stedet for altid at skulle gå efter det perfekte! Og ja, til det med JA-hatten – det skal jeg også til at lære. Man har jo kunne det engang, dengang man selv var barn, det må kunne lade sig gøre igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jo nemlig lige det. Engang kunne man. Og gjorde det. Men så blev man voksen og praktisk og fornuftig og økonomisk og forsigtig og eftertænksom og skeptisk og afventende og debatterende og og og…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, er sgu vild med lille voksen-dame med stor hat og kuffert og lidt energi til rejsen, der er beslutsomt på vej ud i verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle virkeligt skønne billeder og nogle rigtig gode situationer der er fanget, må også erklære mig fan af påskeæg- samt ballonbilledet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, de er altså også sjove. Du må da unægteligt også ligge inde med en del af den slags? Kunne tænke mig der var meget af det med alle dine skønne børn? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle dejlige uskarpe og uredigerede – men ikke mindst livsbekræftende billeder 🙂 Tak for at dele det uperfekte, det vi andre ikke tør. Skøn skøn pige i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Åhhhååhååå, jeg er vild med Pavens ansigtsudtryk på det øverste billede! Hun er den sødeste, lille nisse! Min telefon flyder også over af den slags billeder. Dog endnu flere af den plads, hvor barnet stod sekundet før. Ofte når jeg knap at se røgen fra dem, før jeg har fået trykket på udløseren. Men situationerne er printet på nethinden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun kigger på studentervogn og skriger Lyyykkke 😀 Haha, har også mange ‘tomme’ billeder, fordi hun drøner ud af billedet inden jeg når at trykke……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor er det bare nogle fantastiske billeder, Louise. Jeg har også vildt mange af den slags, og jeg bliver simpelthen så glad af at se på dem. Det er fantastisk, når man når at fange de der specielle, (u?)charmerende og sjove øjeblikke 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh et dejligt indlæg, og endnu mere fantastiske billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Det er så dejligt, at forældre ikke (altid) viser glansbilleder fra familielivet. Tak for gode grin (og tak til Paven!)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KARRUSEL