WHITE WOOL

GÅ DOG I SENG!

hogmleovans

Klik. Klik! Gør det nu! Klik for fanden! Det er jo verdens pæneste sko. De er i hvert fald svaret på lange og snart sønderslidte drømme, de er rare, det kan man se – og de er billige. Mega billige. Når man nu ikke har råd til dem fra Sandro. Og de er pæne. Virkelig pæne. Jeg kan se det for mig. De går til alt, jeg har i garderoben. Jeg ved det – for jeg har tre par leo-sko i forvejen. Det burde jo være argument nok for at købe. Jeg VED, de bliver brugt. Jeg har statsgaranti for at de bliver klare favoritter. Men det kunne jo omvendt også være argument for at lade være?

Jeg mangler ret beset ikke leo-sko. Skrev jeg lige det? Ej, hvem mangler ikke altid leo-sko? Klik for helvede, Louise – klik! Det er åbenlyst, I bliver bedste venner. Satin? Står der satin? Endnu bedre. Perfekt kontrast til en casual gummisko. De er død nemme at svuppe ned i og flå af. Mega bonus med trodsig to-årig kl ti minutter i alt for sent om morgenen. De vil gøre sig rigtig godt til alt det tøj, du påtænker meget snart at fylde garderoben op med. Og alt det, der allerede er. Det er rent match. Klik nu. Bare gør det, klik, hvad venter du på? Så klik dog. De koster jo ingenting. Men hvis de ryger i kurven, så skal cashmere tørklædet også med. Og strikkjolen. Det er reglen, det ved du godt. Når du nu alligevel skal betale porto.

Helt ærligt, de er alt for kolde lige om lidt. Der er tusinde vinterstøvler, du har meget mere brug for. Save it. Det er for sent på sæsonen. Det er bare rent forbrug. Du HAR jo allerede tre par leo-sko. Ikke gummisko. Nej, heller ikke vans. Men leo-sko. Muligheden for at iklæde dine forkælede fusser i plettet stof i hele tre varianter. Hvorfor skal du have en fjerde? Luk computeren. Træd langsomt væk. Tænk på noget andet. Dit momsregnskab f.eks. Men hvorfor ikke bare klikke dem hjem, først som sidst? De er virkelig pæne. Og helt perfekte. På så mange planer. Når du vågner i morgen, og din størrelse er udsolgt, så fortryder du. Louise, det gør du. Klik nu.

Lad nu være. Det er bare et par sko. Tag dig sammen. Slip tanken. Du er jo sindssyg. Er det her virkelig en fornuftig og verificerbar måde at tilbringe onsdag aften på? Nu lukker du computeren, tørre fråden af munden og går i seng. Lige nu. Lammet af ubeslutsomhed og dårlige argumenter. Luk. Luk så.

På den anden side…….

18 kommentarer

 • Jeg er virkelig imponeret over din evne til at udtrykke dig på skrif! Det er altså en god måde at vågne på 🙂

  Jeg deler din begejstring for skoene! Jeg har dog argumenteret mig frem til at de hurtigt bliver for kolde og jeg faktisk ikke har brug for dem (til trods for at jeg intet leo ejer til fødderne!). Havde jeg klikket dem jeg, tror jeg det var et af de køb, jeg havde haft lidt ondt i maven over, fordi jeg jo faktisk ikke har pengene 🙂 Men pæne er de!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, jeg har – desværre- argumenteret mig frem til det samme. Men de ER virkelig pæne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nogen som HAR købt dem og ved hvordan de er i str.? Hvis man svinger mellem to str. Feks.? :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt skrevet – havde næsten samme diskussion med mig selv den anden aften, da jeg kom forbi Zara. Jeg endte dog vist med at tabe til min fornuft (godt det er mig der styrer den..) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har en formodning og ikke mindst forhåbning om, at jeg ikke er helt alene om de her natlige eskapader på diverse webshops. Åhh, det kan være en lang sej kamp (læs monolog), som ofte ender uforløst. Suk 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Men købte du dem så? 🙂
  Meget genkendeligt scenarie, har også laange indre dialoger med mig selv om den slags, især når jeg dybest set godt ved at jeg burde bruge pengene på noget mere fornuftigt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der sætter du nok hovedet på sømmet. For hvis man VED, det er et køb som er fornuftigt og som man ikke vil fortryde etc etc, så tvivler og snakker og argumenterer og planlægger man knap så meget. Så trykker man resolut ‘KØB’ 😉 Så ja, jeg er nok for meget i tvivl til at det skal eksekveres her. Desværre. For de er mægtigt fine, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte! De kan jo også bruges til foråret… leopard er jo basic nu ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Orv, hvor du teaser….men jo, du har da ret. Jammen, måske man så alligevel skulle tage forbi….nej, må heller lade være. Skal ikke. På den anden side, det er jo leo…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Jeg har også kastet kærlige (og frådende) blikke efter dem. For mit vedkommende er diskussionen om to buy or not to buy desværre ret hurtigt overstået. Det er et klart og kedeligt nej hver gang. Men pæne, dét er de – og er havnet på min utopiske ønskeliste (sammen med alt det andet…)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Æv, Julie, det kender jeg godt 🙁 Men det skal i hvert fald ikke afholde os fra vores daglige fix i børnefri zone med fyldte virtuelle indkøbskurve og fråde om munden. Vel?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hold nu kæft hvor er du sød, Louise! 🙂
  Og helt sygeligt dygtig til at skrive. Helt ærligt.

  .. Men nu vil jeg gerne vide; klikkede du dem hjem????

  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor er du sød Sofie, mange tak. Havde slet ikke opfattet at du havde skiftet blognavn, men pludselig så jeg det 😉 Der er blevet mægtig fint inde hos dig! Og nej, jeg var standhaftig og lod være at klikke dem hjem. Og så taler vi ikke mere om det. ……… (måske man liiiiiiige skulle tjekke om de stadigt er der i min str.?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, tak! 😀 Det var pænt af dig.

   Hahahaha, jeg havde gjort det samme 😉
   De ville fandme også være pæne på dig altså! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Overvejer også at klikke dem hjem. Er dog bare i tvivl om, hvordan jeg skal style dem. Kunne du eventuelt tænkte dig at komme med et bud på, hvordan de kan styles? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Huha, ja altså jeg ville jo bruge dem til ALT 😀 Virkeligt. Til jeans, til kjole, nederdel, læderleggins, chinos – you name it. Jeg synes de er ret skønne 😉 Min eneste anke er, at jeg synes, de er klart flottest med bare fødder. Hvilket helt klart er for koldt nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bedste bud herpå. Men min pengepung er altså ikke helt enig – og selvom jeg før har savlet højlydt ned over skærmen over b.la disse og andre gode budgetvenlige alternativer, har der ikke indtil nu været nogle, som sådan RIGTIGT […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHITE WOOL