PALE PINK COAT

HVOR GIK VARMEN HEN?

2013-09-11 15.16.112013-09-11 15.16.20

Hvor er det crazy. De her billeder er kun 14 dage gamle. Og jeg havde det varmt den dag! Ej, hvor er efteråret kommet bag på mig denne gang, lige pludselig skal man i gang med tykke strømpebukser, vinterjakker, trøjer og måske endda snart huer. Gys. Rent årstids-mæssigt elsker jeg efteråret, at kunne tænde op i pejsen igen, drikke varm te og kigge på de smukke farver udenfor, når bladene falder af træerne, men rent modemæssigt er jeg helt klart bedre funderet i sommertøjet. Jeg synes af en eller anden årsag at næsten alle outfits bliver pænere med bare ben og glød i kinderne…

Det er i øvrigt også langt nemmere at komme ud af døren om morgenen, når man kun skal iføre sig selv og ikke mindst barn i ét lag tøj. Hele seancen med flyverdragt og hue og vanter af og på og dertil overtøj til én selv, forsinker processen ret så markant. Måske er det derfor, jeg er ambivalent med efteråret. For jeg kan faktisk rigtig godt lide det: tung rødvin, lange gåture med vind i håret, gryderetter og eftermiddagskage foran pejsen und alles. Men den varsler samtidigt vinter og kulde. Og de to ting er jeg ikke syndeligt gode venner med.

2013-09-11 15.16.17

 shorts: Selected Femme// t-shirt: Balmain// blazer: H&M// sko: Acne

2 kommentarer

  • Louise Pultz

    Jeg sys den her periode mellem sommer og rigtigt efterår er helt vild svær.. Om morgenen er det tit koldt = varmt tøj – men hen over dagen bliver det varmere og så er jeg ved at smelte i mine dejlige striktrøjer og tykke strømper.. 🙂 Jeg kan godt lide efteråret, men jeg er klart mere til det lyse vejr og lyse morgener i sommermånederne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PALE PINK COAT