FRAKLIP - SÅDAN ER DET OGSÅ

MOSS COPENHAGEN JUMPSUIT

mosscph

Som jeg før har skrevet, er jeg ret besat af buksedragter. Og jeg skal helt sikkert have mig et par stykker at gå efteråret og vinteren i møde i. Denne er første på listen. Med det ultra bløde bomuld og den løse og alligevel figursyede pasform er den ideel til både hverdagsbrug og mere festlige lejligheder. Jeg var nede og prøve den i butikken på Østerbro forleden og den er vanvittigt behagelig. Nærmest kriminelt. Kunne godt forudse, at den bliver en kær følgesvend. Dels som rar hygge beklædning en sløv søndag og dels til sneaks og en kort jakke til de små hurtige hverdagsmøder – og med et par høje hæle og enkle smykker, kan den med sin åbne ryg også sagtens anvendes til mere festlige begivenheder. Den er fra Moss Copenhagen og koster 450,- En meget rimelig pris, synes jeg.

8 kommentarer

 • Maria Freja

  Den er så fin, og den ser super behagelig ud! 🙂 Men hvordan er den i størrelsen?
  Inde på webshoppen er der nemlig kun 2 størrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg prøvede en str 1 og den sad fint 🙂 Den er ret fleksibel i str, tror jeg, da det jo er både løst og elastisk materiale 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den er så lækker. Jeg har allerede 2 stik – en med korte ærmer og en med knapper foran. Jeg skal have en mere, måske denne med den flotte ryg.

  Du vil elske den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den har jeg også prøvet og været tæt på at købe! Desværre bliver jeg bare altid skuffet over kvaliteten af deres tøj 🙁
  Har du tilfældigvis hørt om der kommer “Knæ” i denne model?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nå, virkelig, er det rigtigt? Det var da ærgerligt. Jeg synes ellers den virker så lækker og blød..? det må komme an på en prøve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey. Jeg sælger min fra Moss Copenhagen med lidt større åbning på ryggen til 200kr. Den er i str. 1, der svarer til M ca., hvis det havde interesse 😀

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRAKLIP - SÅDAN ER DET OGSÅ