RØD KJOLE HELMUT LANG

NOGET OM AT BEVÆGE SIG

P1260793P1260762

Hængebroer har mange fordele. De forbinder først og fremmest to punkter over et tilsyneladende ufremkommeligt område. De giver efter, når du går. Øger følelsen af hvert eneste skridt, og gør bevidstheden om bevægelsen væk fra den ene side og over på den anden yderst mærkbar. Ude på midten, der hvor der er præcis lige langt ind til begge sider, opstår en næsten uundgåelig usikkerhed. Er det her sikkert? SKAL det gynge så meget? Blandet med en voksende følelse af frihed. Jeg hænger i luften. På et bræt.

Hængebroer er smarte. De  virker umiddelbart ustabile. Men bygger på en universelt klog tanke: Et træk er lettere at bære end et tryk. Du undgår ikke svingninger. Du mærker beslutningen om at krydse den. Men det er faktisk en både tryg og klog konstellation.

P1260814P1260829

Hvis den samtidig er placeret over en flod, er det næsten uundgåeligt ikke bagefter at skulle ud på det dybe. Derud, hvor man ikke længere kan se bunden. I hvert fald, hvis man er mig. Fordi følelsen af at træde vande , tildeler dig en aktiv pause, hvor du får overblik. Og fordi det dybe tvinger dig til at tage kontrol.  Ligesom med hængebroen bliver du konfronteret med alternativet: Hvis du står stille. Og så giver bevægelserne pludselig helt sig selv?.

P1260842

6 kommentarer

 • Venter i spænding på at blive delagtiggjort i, hvad der møder dig på den anden side af broen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Marina. Jeg kan med ærlighed sige, at det gør jeg også 😉

   Men jeg skal self. nok snart fortælle mere, eller i hvert fald mere tydeligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej og modig! Og alt bliver godt OG bedre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Tror kun det er anden gang, at jeg kommenterer på et indlæg herinde, men vil bare sige, at det er meget begrænset, hvor mange blogs, som fanger mig, men at du er én af dem. I sær dine mere tænksomme indlæg samt indlæg med paven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for din fine kommentar, Marie Louise, det værdsætter jeg meget. Jeg indrømmer gerne, at nogen indlæg er ‘lettere’ end andre, men nogen gange skal de svære også have lidt plads. Det er jeg glad for, du også synes. Det hele er jo en balancegang og hvis det samtidig også giver mening, bare nogenlunde, på den anden side af skærmen, så er jeg meget taknemmelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RØD KJOLE HELMUT LANG