EFTERÅR / OVERGANGSJAKKE

PALE PINK COAT

P1000360P1220458P1220425

Apropos vinter overtøj fra mit forrige indlæg, så er den lyserøde frakke overalt i modebilledet denne sæson. Og så er det jo heldigt, at jeg allerede har mig én 😉 Jeg var sidste vinter meget i tvivl, netop pga. farven, og sprang egentlig udelukkende på, fordi den var så voldsomt nedsat, at det ville have været næsten idiotisk at lade være. Jeg kan ikke længere huske nyprisen, men mener den lå et godt stykke over 1000,- Jeg fandt den på udsalg til 199,- Og den er SÅ varm og faktisk en foretrukket favorit. Netop pga. farven. Ikke fordi moden dikterer det, for det gjorde den jo sådan set ikke sidste vinter (der var nok en årsag til, at den var så nedsat, der hang maaaaange inde i Weekday, haha), men fordi den har en eminent evne til at højne mit vinterhumør. Jeg er selv stor fan af de mørke nuancer, især om vinteren, men jeg kan godt afsløre, at det gør noget ved én, at trække i en delikat bær-farvet sag på en iskold vinterdag. Bare et tip 😉

P1000390Catwalk-Coats

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅR / OVERGANGSJAKKE