DEN RØDE BALLON

SOL OG SENNEPSGUL

P1260958P1260965P1270012

Jeg er godt klar over det – det er temmelig modstridende billeder taget den nuværende vejrsituation i betragtning. Men da jeg i går sad og skulle sortere feriebilleder, fandt jeg disse. Dem har jeg vist ikke fået vist jer og jeg synes egentlig, de er rigtig fine. Og på sådan en råkold efterårsdag, kan man da godt bruge lidt sennepsgult solskin, ik? 😉

De er fra Nordspanien, Cantabrien, hvor vi jo var af sted med Gulliver Rejser og fra dén aften, hvor vi var på Michelin restaurant med 14 børn! Mega vild oplevelse! Paven og jeg havde forsøgt at klæde os lidt finere på end de obligatoriske badedragter og svømmevinger (vi boede jo nærmest i poolen), men det var vanvittigt varmt den dag, så det blev virkelig ‘skrællet’. Kjolen hun har på var helt perfekt, fordi den var meget tynd og luftig og hun så helt bedårende ud i den! Den er fra Kvickly.

P1270015P1270034P1260969

Jeg: Kjole: Zara/ flats: Topshop // Paven: sandaler: Fuzzies/ kjole: Kvickly 

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN RØDE BALLON