LÆDER, ANGORA OG ORANGE

SWEATDRESS BOBO CHOSES

2013-09-12 08.35.57-12013-09-12 08.39.012013-09-12 08.36.06

Et mærke, som jeg for nyligt er blevet ekstra opmærksom på er Bobo Choses. De laver det fineste børnetøj og deres seneste AW 13-14 kollektion Junes Lullaby er simpelthen så over-lækker, synes jeg! De er ikke nye for mig, jeg så dem allerede, da jeg i sin tid var på Bubble messe under London Fashion week sidste vinter, men det er ført rigtig nu, at det taler til mig. Der er så mange fine styles i den nye kollektion, og dråbekjolen i sart gammelrosa har spøgt i mit hoved lige siden jeg så den første gang. Kombination af noget lidt nostalgisk og girly med det grafisk print går lige i hjertekulen på mig! Og apropos grafisk, så er det nok ikke tilfældigt: for det er oprindeligt to art-directors, der står bag det fine mærke.

PS: Nej, jeg er ikke betalt på hverken den ene eller anden måde 😉 Det her er udelukkende min helt egen crawing og personlige smag….

2013-09-12 08.36.132013-09-12 08.36.37

Sweatdress: Bobo Choses & puder: LuckyBoySunday 

4 kommentarer

 • Årh men hestehale – store, smukke pige altså! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er jeg dog glad for at du bemærker det! Hun beder selv hver morgen om at få hestehale 🙂 Den kan ikke så godt være under cykelhjelmen, men den SKAL laves ;O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Den er fin – men kan se, at det ikke kun er os, der kæmper med, at den er ALT for lang på ærmerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, nej, den er ret lang. Vores er dog også en str 2-3 år og Paven er jo dog kun knap 2 1/2, så det er også ok. Og længden passer fint, synes jeg?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆDER, ANGORA OG ORANGE