I'VE GOT SUNSHINE.......

BLACK FUR DETAIL

blackfurdetail

 1. River Island// 2. Stine Goya// 3. Marni// 4. Bel Sac// 5. Marni// 6. Samsøe & Samsøe // 7. Acne// 8. Isabel Marant 

En tendens, jeg er temmeligt begejstret for i øjeblikket er den sorte pels detalje. Jeg synes, det er med til at give struktur og øget opmærksomhed på overfladen i de ellers enkle og sorte items. Alt fra fake fur til eksklusivt glat kalvehår er at finde og jeg er ret pjattet med det hele. Lige nu er det nok især Marants wedges, der er hypede, men jeg er faktisk mere til de enkle loafers. Tarveligt pæne. Allerstørst er mit cruch dog på de smukke Marni sko og frakken fra Goya. Kom herhjem og bo. Snälla du´. Acnes Black Troopers er godt nok et par sæsoner gamle, men de holder stadig hundrede procent, synes jeg. Og nej. Jeg ville aldrig være modig nok til at iføre mig kasketten. Ej heller se særligt fashionabel ud i den. Nok snarere helt off. Men den er alligevel sjov, og jeg kan se den for mig på andre smukke hoveder. Jeg synes btw, det er super cool, at der er så meget fake fur i fashionland netop nu. Det er helt sikkert noget, der skal finde vej hjem til min garderobe. Faktisk er én af tingene her allerede ankommet. Kan I gætte hvilken?

6 kommentarer

 • Sanne

  Hej guldlog. Super god blog du har. Efter flytningen af bloggen synes jeg at skriftstørrelsen på din blog er blevet meget lille (i hvert falf på ipad). Er det muligt at gøre den lidt større så det bliver lettere at læse? Tak for en rigtig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Sanne, tak for feedback, jeg har faktisk godt tænkt på det 🙂 Jeg prøver at se på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg håber så meget at det er Marni skoene – tror de ville passe lige ind i din gardarobe 🙂
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, åhh, hvor er jeg på en og samme tid frustreret og glad over det svar 🙂 For det er det ikke 🙁 Men du bekræfter samtidig min mavefornemmelse: jeg MÅ eje dem!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frakken fra Stine Goya har jeg savlet over flere gange! Den er perfekt på alle måder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Kunne ikke være mere enig…..aehm…..og så siger jeg ikke mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I'VE GOT SUNSHINE.......