SKALLESMÆKKEREN

BOUCHLE´ & SNEAKS

2013-10-04 16.46.312013-10-04 16.48.222013-10-04 16.47.012013-10-04 16.47.17

To af mine nyeste garderobe favoritter er bukserne og jakken her fra Storm & Marie. Jeg elsker dem begge og har faktisk næsten boet i dem, siden jeg fik det ind af døren. Bouchlé jakken er vanvittigt blød og føles nærmest mere som en trøje, end en egentlig jakke. Den giver sig også lidt i stoffet, hvilket gør den ultra behagelig med stor bevægelsesfrihed. Jeg elsker små jakker, og bruger dem til alt – men de kan godt have tendens til at virke lidt ‘stive’ i det nogen gange. Jakken her derimod er sådan én, man glemmer at tage af, når man kommer hjem, fordi det bare føles som om, man har en varm sweater på. Bonus.

Bukserne har lidt samme fordel: for det er faktisk leggins. Det er lidt svært at se, men de har det fineste dyreprint præget i stoffets overflade, det er så pænt, når lyset rammer dem! De er også enormt bløde og med stretch. Jeg har endnu ikke åbnet og lukket dem, når jeg skulle have dem af og på. På grund af den kraftige elasticitet, trækker jeg dem bare over hoften – og så sidder de som de skal! Elsker nemt og bekvemt tøj, der også samtidigt er pænt. Og ja, sat sammen med pudebløde sneaks og babyblød uld om halsen, så var det her nok verdens bedste søndags outfit 😉

Jeg havde jo lovet jer, at jeg ville forkæle jer med et par gode konkurrencer, nu hvor jeg er flyttet til nye og større rammer her på Looklab – og det løfte holder jeg naturligvis. I kan jo stadigt helt frem til på torsdag deltage i konkurrencen om masser af lækker chokolade – og hvis I derudover kan lide, hvad I ser her, så skulle I måske tage et kig forbi her i morgen også….lokke lokke……

2013-10-04 16.49.042013-10-04 16.48.552013-10-04 16.46.37

Bukser og bouchléjakke: Storm & Marie// sneaks: Nike Air Max// t-shirt: H&M// tørklæde: Toogoodtobebasic.com// kappe: Bon A Parte

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKALLESMÆKKEREN