TIPS TIL EFTERÅRSFERIEN #2 - FOR DE DOVNE

CHELSEA BOOTS MOR OG DATTER

2013-09-29 16.49.04

Paven og jeg har (næsten) veninde sko 😉 Egentlig slet ikke tilsigtet, men sat op ved siden af hinanden, må jeg jo give hende ret. De ligner godt nok ret meget hinanden, haha. Men jeg elsker simpelthen også chelsea boots. Fik mit første (og yderst fashionable) par for efterhånden et par år siden. Efter jeg fik barn, og derved øjnene op for Angulus, har jeg hver eneste sæson sukket efter de små, smarte elastik støvler til min datter. De er intet mindre end geniale. Hurtige og nemme at tage af og på! Smart for en utålmodig og travl mor. Og endnu bedre for en selvstændig og stædig to-årig, der vil og kan alt selv! (men stadig mangler lidt finmotorik…)

Helt ubevidst er jeg så åbenbart gået efter sort og lak denne sæson? Eller, mine egne er så faktisk fra sidste vinter, købt på Zalando, men de holder stadig.

Gad vide om jeg næste sæson kommer til at shoppe chelsea boots til min datter med små nitter i stedet for hulmønster? 😀 Kan se, det er en relativt stor tendens i år hos mange designere, og jo også var sidste år, og ofte kommer børnemoden lige et par år efter voksenmoden. Min datter er som sagt 2 1/2 nu og det er altså lidt sjovt at tænke på, at da hun var nyfødt og jeg puttede hende i en leoparddragt fra danske MarMar, der spilede alle øjnene op og var dybt forundrede/skeptiske. Jeg fik sågar op til flere kommentarer her på bloggen på mine indlæg om, at man simpelthen IKKE kunne putte en baby i leopard og at det svarede til at putte en voksen i Bamse & Kyllinge print. Prøv lige at tjek baby-blog land lige nu 😉

2013-09-29 17.31.41

6 kommentarer

 • Hvor er de altså fine begge par! Ih, så sukker man efter en datter 😉

  Og du har SÅ meget ret i det med leo – nu har jeg aldrig været en af dem der har været skeptiske/forarvede, men jeg husker godt folks kommentarer når jeg sagde, at jeg gerne ville købe leo trøjer til N. Hah. Og se bare nu; der er jo ikke det barn der ikke ejer noget leo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, det er nu lidt sjovt 😉 Lige pludselig gik leo print fra at være excentrisk, overgjort til allemands eje 😉 Og jeg elsker det!! Det er da alt for cute! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Jeg er SÅ forelsket i dine støvler! Men har ikke kunne opstøve dem nogle steder (ved også godt, at jeg er sent ude ift., at du købte dine sidste år 😉 ). Du ved vel ikke tilfældigvis, om og hvor man kan finde dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Caja, uha, jeg ved det godt nok ikke. Mærket hedder Cinti og er købt på zalando sidste år…? ellers ved jeg at malene birger har lavet nogen, der minder meget om – men self nok i en lidt anden prisklasse 😉 god jagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Hej, vil lige høre om støvlerne (til voksne :)) er store eller små i str.? På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg synes, de er meget størrelsessvarende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIPS TIL EFTERÅRSFERIEN #2 - FOR DE DOVNE