SMUKT SENGETØJ FRA CAMCAM

DA MIN DATTER KOM TIL VERDEN

2013-10-05 10.29.23

I dag kan I læse min fødselsberetning ovre hos hende den unge og smukke Emili. Hun spurgte for nogle uger siden, om jeg ville gæsteblogge om dét der med at være mor, om graviditet, fødsel og alt det midt imellem. Valget var frit, bare med mor-rollen i fokus. Kort efter min fødsel skrev jeg faktisk min fødselsberetning til et magasin og jeg fik aldrig postet den på min egen blog. Så ja. Hvis I finder den slags interessant, er der hermed råt for usødet en kort fortælling om dét at skabe liv. Det er for vildt. Punktum.

6 kommentarer

 • Laura

  Glæder mig til at læse din – jeg er netop ved at skrive de sidste ord i min, men forsætter mine skriverier som begyndte i graviditeten for at fastholde det vidunderlige, syrede og fabelagtige ved at være i babyboblen, være blevet nogens mor og opleve hverdagen med den skønne Lille E 🙂 Så kan hun få dem til sin konfirmation 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Sikken en god ide, Laura. Det er én af den slags ting, man ofte tænker på, men bare ikke får gjort…. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var spændende læsning, Louise! Sjovt, som man (jeg) pludselig synes at fødselsberetninger kan være interessante. Under 4 mdr. til jeg selv møder sønnike første gang! Gisp!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Beam. Ja, gud hvor er tiden dog gået hurtigt. Håber alt er vel med maven stadigvæk? Tænk hvor er det tæt på lige pludseligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Nu fik du mig igen til at snøfte, men på den gode måde. Med 16 dage til termin er jeg også et let offer, men din beretning er så fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Whaaaat, er der kun 16 dage til termin??!! Hvordan hulan gik tiden lige så stærkt?? Ej, hvor er det crazy. Alt muligt held og lykke til dig her i slutspurten! Hvor bliver det spændende. Jeg følger lidt med på sidelinjen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMUKT SENGETØJ FRA CAMCAM