SHOP MY CLOSET!

DEAD LEAVES AND THE DIRTY GROUND

P1280309P1280306

Ahhh……Det er lørdag, jeg spiser kage, Paven er as we speak shippet af sted til mormor og morfar, kaffen damper og om lidt skal jeg i gang med at gøre mig klar, for vi skal til årets sidste bryllup. I går eftermiddags vandrede vi ud og nød efteråret, fredagen, friheden og lidt mere kaffe sammen.

Jeg glæder mig til i aften, til at fejre kærligheden – og jeg VED, det bliver en god fest og så glæder jeg mig til at sove længe søndag uden risiko for aktiv to-årig i morgenfrisk sabortage version 😉 De er nogle sjove størrelser, de små. For uanset HVOR tidligt hun vækker mig og uanset HVOR meget hun fucker min nattesøvn op og ligegyldigt HVOR meget hun skriger og råber og skaber sig, når morgenmaden eller andre måltider ikke bliver leveret på klokkeslæt med guld-ske og knejsende nakke, så ER hun bare det vigtigste og bedste i min verden. Og alt er glemt, når hun pludselig står dér midt i orange efterårsblade og spidser sine små læber og erklærer sin kærlighed til mig. Ælser dig Moar! (smelte, smelte, smelte).

Så ja, man kan vel sige, at vi har taget hul på fejringen af kærligheden herhjemme allerede 😉 Og hvor sjovt er det så ikke, at mens jeg nu sidder og redigerer dette indlæg, spiller radioen White Stripes’ Dead Leaves and the Dirty ground? Synes, der er den fineste kærlighedserklæring i dén sang, meget apropos: “And every breath that is in your lungs, is a tiny gift to me”….

Kys & Kærlighed fra os

P1280286

16 kommentarer

 • Savner jer begge (okay, alle tre..) Kom snart til Fyn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhhja, det vil jeg da så gerne! Det må vi altså snart arrangere! Ved godt, jeg har sagt det før, men det MÅ kunne lade sig gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Hvor er I søde på det sidste billede! Og smukke billeder og farver; der er noget helt særligt ved efteråret når det er så smukt som nu. God fest og fortsat god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Anne. Ja, farverne lige nu udenfor er næsten magiske 🙂 Det er på samme tid lidt vemodigt og meget inspirerende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor fint. tak for kysset og de rammende ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Selvtak Linda. Du om nogen er også altid så god til at indfange stemninger, følelser og små øjeblikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, skønt indlæg – bliver helt rørt. JA, de børn kan teste ens grænser, som man ikke troede muligt, og alligevel er de bare det bedste og mest fantastiske nogensinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, det er godt nok lidt syret. Men de er ER jo bare et dagligt lyspunkt, de små basser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, mit hjerte smelter når jeg ser på det nederste billede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Århh <3 Tak søde du. Jeg er også ret pjattet med hende 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig gode billeder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I skønne på det sidste billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak søde Signe, det er sådan en skøn årstid til udeleg med ungerne, synes du ikke? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Smukke billeder og smukke ord!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHOP MY CLOSET!