DA MIN DATTER KOM TIL VERDEN

GODE TIPS TIL EFTERÅRSFERIEN

p1060417foto2P1230902

Nu nærmer efterårsferien sig, og i dén forbindelse vil jeg da lige tippe om et par ældre indlæg, der måske kan give ny inspiration, hvis dagene skal fyldes ud med lidt hygge og samvær. Beklager på forhånd at billederne er mindre og ikke midter centreret, men indlægget her blev faktisk lavet på min gamle platform, derfor 😉

Vi er rigtig glade for at gå ture herhjemme. Langt de fleste får jeg ikke lige foreviget herinde, men et par stykker af dem er dog blevet det – og de kan sagtens tåle en re-run, nu hvor efteråret kommer. Jeg elsker at opdage nye steder i byen og at kombinere de natur og ude-muligheder, der er, med hyggelige cafe besøg og ikke mindst masser af kage! Lad os starte med de udendørs aktiviteter:

F.eks kan man tage en Tour de Amager og se fisk på den Blå planet, svæve over vandet på Kastrup søbad og spise sødt til ganen med sand under fødderne, indtil man rammer Amagers hyggeligste cafe.

Man kan også tage ud og gå i Søndermarken, kigge på de gamle Carlsberg bryggerier (der for øvrigt har virkelig god frokost), evt. kombinere med en tur i Zoo og slutteligt kaffe og kage på Elefanten, der ofte agerer nabo til diverse loppemarkeder i weekenden. I samme område er for øvrigt tit diverse kunstudstillinger, f.eks har vi tidligere været heldige med en virkelig god Street art udstilling derude.

P1070854P1250826

Man kan også bevæge sig rundt på Østerbro i stedet og ned til vandet, hvor der både er mulighed for vandpjask, langelinjes æstetiske kystlinje, superb brunch og måske endda som vi gjorde, runde det af med at gå ind til city og Skuespilhuset og lidt late-shopping? Og hvis man enten ikke har børn med eller har meeeeget tålmodige børn, kan man jo fortsætte ind til Vesterbro, spise gode hipster pizzaer og se solen gå ned over Kødbyen og København.

Ellers kan man jo også tage en lidt længere tur og gøre en udflugt ud af det. Vi er næsten hvert år på juleshopping til Malmø (som jeg da vist må se og få lavet en guide til) f.eks og en weekendtur til én af de andre store byer, er heller ikke at kimse af – vi nød i hvert fald vores tur til Århus med både god mad, kultur og Aros besøg.

P1230764

Jo, der er tonsvis af gode oplevelser lige ude på den anden side af hoveddøren og rigtig mange af dem her er jo gratis. Selvom det forekommer mig nær utænkeligt med vores lille sukkerchok familie, så er det jo en faktisk mulighed at skære lidt af cafe besøgende, latten og kagen-to-go fra – og evt. selv lave en fornuftig madpakke 😉

I morgen kommer der et lille indlæg med tips til efterårsferien for dem, der ikke gider bevæge sig væk fra sofaen 😉 

6 kommentarer

 • Tak for tips Louise 😉 Nu skal vi ikke til København i efteråret, men til Århus 🙂 Jeg vil dog gemme dem til når jeg skal derover lidt senere på året 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Selvtak Karina 😉 Rigtig god tur til Århus, det nød vi som sagt også, da vi var der. Skal I på Aros?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har vi ikke helt besluttet os for endnu, men jeg tror godt at vi kunne finde på det 😉 Jeg har hørt så meget om det 😉
   En ting jeg med sikkerhed ved at vi skal – vi skal shoppe 😉 Hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din strik, den er godt nok lækker 😉
  og det ser rigtig godt ud med skjorten indenunder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Stephanie, den er faktisk efterhånden gammel og fra Asos. Den er perfekt her til efteråret:-) Måske er det i virkeligheden lidt kikset at klæde sig efter farven på træerne, men nogen gange kan jeg altså ikke lade være 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de gode tips:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DA MIN DATTER KOM TIL VERDEN