SOMMERHUS VOLUME 2

H&M ALL FOR CHILDREN 2013

H&M all13H&Mallforchild13

I dag bliver årets All For Children kollektion frigivet i H&M og endnu en gang har de formået at rammet lige ind i mit gakkede klæd-ud-hjerte. Trofaste læsere vil vide, at vi sidste år fik en lille pink flamingo ind i stuen grundet selvsamme koncept – og i år drømmer vi om at lege pirat, havfrue, corps bride mm. herhjemme. Eller hvad med en Marie Antoinette prinsessekjole krydret med græskar hoveder og laksko?

Kollektionen støtter UNICEFs arbejde med 25% af salgsprisen, er inspireret af 17-tallets kostumeballer og byder på 27 forskellige styles til både drenge og piger. I sidste uge var jeg inviteret til launch hos H&M med græskarsuppe, små spøgelser, tegnekonkurrence, ansigtsmaling og skellet-leggins. Fabelagtigt! Aller mest fantastisk var dog dette tylskørt med løst strøget glitter konfetti indeni! Hvilken genialitet! Man kunne se og høre de små farvestrålende konfetti rasle, når man hoppede i den. Hvorfor laves den ikke til voksne?2013-10-03 14.30.152013-10-03 14.30.222013-10-03 14.19.10

Vi fik også alle en lille gave med hjem – nemlig et gavebevis, der sørger for, at et barn i den tredje verden får bedre mulighed for at overleve sin egen fem års fødselsdag ved hjælp fra vacciner mm. Deres liv må om nogen siges at være en skarp kontrast til de legesyge og farvestrålende billeder fra H&M kollektionen og jeg synes, det er prisværdigt, at der er en hjælpende tanke og handling indlejret heri. Se mere på Verdensgaver.dk

Er i lige så begejstrede som jeg?

2013-10-03 14.59.222013-10-03 15.00.11

6 kommentarer

 • Ej, hvor er det fantastisk – og godt intiativ fra H&M!

  Jeg er ret vild med H&M’s børnetøjskampagner, og at de er ret gode til at holde fast i et barnligt univers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det er de nemlig. Jeg synes også, de gør det virkelig godt og egentlig er jeg lidt træt af at det altid er så hypet – men omvendt ER jeg også bare ret begejstret selv. Det kan jeg ikke løbe fra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  De bliver bare så hurtigt udsolgt. Flere styles er allerede udsolgt nu her, og så bliver det faktisk bare irriterende at læse flere (fine) blogindlæg om dem. De burde måske overveje, om ikke de skulle producere lidt mere tøj, når de nu hyper det og ved, det bliver populært.

  Men det skal jo ikke ligge dig til last. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det kan jeg da egentlig godt følge dig i! 😉 Det forstår jeg faktisk godt, du synes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Åh gud hvor er det nogle fine billeder, nu vil jeg også selv have børn! Anede ikke H&M lavede så fine koncepter til børn, thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, de er virkelig fine 🙂 Sidste år fik vi det sødeste flamingo kostume, som min datter stadig glædeligt render rundt i.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERHUS VOLUME 2