THE PERFECT BAG - og lidt om lillemor

MEMINI NYT FRA OLLIFANT

2013-10-26 09.36.082013-10-26 09.35.56

Paven er endnu en gang blevet ekviperet med lækre beklædningsdele, hun kan svøbe sin højhellige krop i og denne gang er mor nærmest lige så begejstret som barn. Memini Mikal heldragten i brunmeleret lammeuld er super lækker og blød og jeg forudser, at den vil være en kærkommen hjælper på de kolde dage, hvor vinden rusker og påklædningsseancen bare skal gå stærkt. Dragten er fra den nyåbnede danske webshop Ollifant, der som de eneste i Danmark bl.a. forhandler det norske brand, som er både nostalgisk og nutidigt i sit design. Farverne er afdæmpede og kvaliteten i rene materialer. Jeg er ret vild med det. Jeg synes virkelig, det er et stort privilegium med bloggen her, at man får øjnene op for så mange fine brands og shops, som man sansynligvis ellers ikke ville støde på. Og når det rammer plet på min egen personlige smag, er det værd at dele her med jer. Nu er min datter jo efterhånden ikke nogen baby længere, men en stor pige på 2 1/2 år, men jeg tænker også, at dragten her er oplagt til en lille ny?

 

2 kommentarer

 • Laura

  En lille ny?! Sikke en teaser… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, Laura, det må være natspisningen, der spiller dig et puds 😉 Der er vi ikke lige endnu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT BAG - og lidt om lillemor