THE PERFECT BAG - og lidt om lillemor

NEXT STOP: LEATHER LEGGINS

P1070178P1070156P1070148
De her billeder er lidt over to år gamle og fra bloggens spæde start. Lidt skørt at tænke på 😉 Men dels synes jeg stadig, at mosgrønne læderbukser er et hit, dels matcher farverne rigtig fint årstiden lige akkurat nu, og ja – så har det været nogle vel hektiske dage her den sidste tid, så mens jeg lige får sorteret i alle de mange ind og udtryk, der gemmer sig på både den digitale og mentale harddisk, kan vi jo hygge os lidt med at kigge på disse. Jeg er HELT flad ovenpå en masse rigtig gode og indholdsrige dage og jeg tror, at hele min lørdag skal bruges på familie tid i skoven, god mad og benene op.

Jeg er stadig på jagt efter det perfekte par læderleggins. Har været på jagt længe. Og skudt et par kandidater på vejen, men endnu ikke ramt helt plet. Ok, nok med den platte jagt-metafor. Men altså, jeg har måske et par i kikkerten, men skal nok lige have dem prøvet først, før jeg kan vurdere, om de faktisk er helt helt perfekte. En ting er sikkert, bukserne her på billedet er pleather – og det gider jeg ikke mere 😉 Hvis I har gode forslag eller ideer eller tips til de helt perfekte læderleggins, gerne med rigtig meget stretch og i ægte skind, så smid endelig et link, jeg blir så glad!

P1070155P1070176

 Bukser: Gina Tricot// jakke: Bruuns Bazar// sko: Acne// trøje: H&M

22 kommentarer

 • Pernille

  Smuk ser du ud 🙂 God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Pleather eller ej – smuk ser du jo ud 🙂

  Jeg kan varmt anbefale MDK’s læderleggings – smørbløde, sidder som smurt på (hø hø) og med rigtig meget stretch.
  Ja, de koster så også omkring 4 af de store, men jeg synes, de er alle pengene værd (har også selv haft købt flere af de ‘billige’ læderleggings, og det ER bare ikke det samme – hurra for salg på TS)….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, dem har jeg nemlig også haft kig på af flere omgange. Og flere gange været ved at trykke køb på. Også på TS til en lidt billigere pris. Men jeg har bare endnu ikke haft dem i hænderne selv og det vil jeg egentlig rigtig gerne, før end jeg smider så mange penge efter noget. Prisen er lidt pebret. Men de ser nemlig super gode ud. Er der meget stretch i? og er de størrelses svarende?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva E

   De er virkelig også super lækre og i det blødeste, bløde skind. Der er ret meget stretch i, og i skrivende stund kunne jeg egentlig godt have ønsket mig, mine var en anelse mindre. De har givet sig lidt med tiden.
   Jeg er primært en 34 (sjældne gange 36) i bukser og har dem i 34 – men ville egentlig mene, jeg sagtens kunne have valgt dem et nummer mindre (jep, de laves også så småt som 32!) nu grundet den megen stretch 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ok, mange tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, de billeder kan jeg godt huske!! 🙂
  Jeg er selv på jagt efter de perfekte læderleggings, og højst på ønskelisten står dem fra MDK, Meinliebling og By Malene Birger. Jeg har dog ikke prøvet nogle af dem, eftersom jeg ikke er sikker på, at jeg har ryggrad til at lade dem hænge, og jeg har simpelthen ikke pengene!
  Jeg følger med herinde i håb om at blive klogere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha det helt samme scenarie her Ida 🙂 De er præcis de samme mærke, jeg har kigget hos og som ligner, de opfylder mine krav, men da jeg endnu ikke har set nogen af dem i ‘levende live’ og heller ikke liiiiige kaster om mig med penge, så er det endnu bare blevet ved drømmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har også været på udkig længe – og faldt helt tilfældigt (da jeg havde opgivet at få læder i garderoben) et par fra envii.. De er fantastiske – ikke lave i taljen – godt med stretch – bløde – og koster 2000 kr, hvilket er en vildt god pris :-). Kan anbefales!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Nå, det lyder da interessant. Dem må jeg tjekke ud. Hvordan lukkes de? er der lynlås, knapper, nogle lommer eller er de helt straight?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Der er lynlås i siden – og de er helt enkle uden lommer – dog har de lynlås ved anklen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super gode billeder! Bukserne er så fede og går selv og leder efter nogen lignende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Ja, altså bukserne blev jeg jo faktisk ikke så glad for, da jeg synes, det er alt for tydeligt, de er pleather 🙂 Men forhåbentlig kan jeg finde nogle der minder om .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte leggins og flotte kulisser !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan anbefale toogoodtobebasic.com – deres læder leggins er super lækre, og til en fornuftig pris. Jeg elsker mine, så nu et tippet givet videre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Elsker mine Malene Birger — så fede og såååååå bløde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hvilket skind er de af? Og har de elastik, lynlås eller anden lukning?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe pedersen

   Det er lynlås og det blødestes skind men vel ca 3 sæsoner gammel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har et par fra H&M Trend, som jeg elsker. De er strechy, bløde og med lynlås i siden. De er dog lidt store i str. Jeg bruger normalt str. 38 og har disse i str. 36.
  De er fra sidste år, og kostede vist omkring 1700, men måske de kunne findes på Trendsales til en god pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ok, det må jeg tjekke ud. Er det ægte læder?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PERFECT BAG - og lidt om lillemor