GODE TIPS TIL EFTERÅRSFERIEN

PÅ FARTEN I SILKE, SNAKE OG LEO

fotoottefotofemfotofirefotoet

Her er lidt billeder fra telefonen, endnu en gang et par uger gamle, jeg beklager virkelig min ringe evne til at holde trit med virkeligheden 😉
Dog må jeg sige, at netop ovenstående outfit stadig hænger på mig, faktisk var jeg iklædt helt det samme forleden, blot med den variation, at jeg havde læder i stedet for silke nederdel på til. Nederdelen her på billederne har jeg vist slet ikke fået vist jer, men jeg har boet i den hele sommeren, fordi den er så let og lækker. Den er fra Toogoodtobebasic og i 100% silke. Jeg har nu også tænkt mig at bruge den hen over vinteren, måske med en grovstrikket chunky sweater til, det tror jeg vil være fint. Jeg skal nok som lovet vende tilbage med ‘anden del’ af mine efterårsferie-anbefalinger. Men jeg har lige en cognac og appelsin marineret blommekompot i ovnen, som skal have lidt kærlighed først! <3

HUSK at min konkurrence om det tarveligt pæne sæt fra Storm & Marie slutter i morgen, så I kan stadig nå det lidt endnu…..

fotosyvfototre

Nederdel og tørklæde: Toogoodtobebasic.com// taske: Leowulff// jakke: H&M// sko: Acne// tanktop: Petit Bateau// trenchcoat: Cottonfield

10 kommentarer

 • Hvor er du fin!!! Perfekt efterårs-outfit… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha tak Trine 😉 Ja, jeg undrer mig virkelig over, hvorfor dette først kommer på bloggen nu, jeg tror næsten, det må være det sæt, jeg har brugt mest de sidste par måneder. Tilpas pænt og bekvemt. Men nogen gange er det netop dé outfit, man ikke lige får fanget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Armen altså, så pænt! Lækre efterårsfarver som beviser, at de hele ikke behøves at blive så mørkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Ida 🙂 Ja, farver skal der til en gang imellem 😉 Uden at det behøver være helt ekstremt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dit outfit. Jeg er især vild med de sarte fine farver i jakkerne med et hint af leopard og fint afstemt med lidt gråt. Alt i alt et outfit med et perfekt farve og mønster mix

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak Monica – og jeg kan se, du næsten lige selv har investeret i nogle af de samme ting 😉 Good call 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Dit bedste outfit til dato. Og det ved jeg godt, at jeg siger hver eneste gang, men det er altså blot fordi du gang på gang overgår dig selv. Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahha, hvor er du sjov Line! Og smadder sød. Tak altså. Bare tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhadada, pænt pænt pænt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GODE TIPS TIL EFTERÅRSFERIEN