BEAUTY FAVORITES

THE PERFECT BAG – og lidt om lillemor

P1270802P1270789

Ja, det er store ord om en taske. Og ja, jeg elsker da naturligvis alle mine tasker. Hver og én faktisk 😉 Men som den opmærksomme læser sikkert har opdaget, er mit hjerte helt og holdent faldet for good for smukke, sexede og sofistikerede Leowulff. Det startede allerede sidste vinter, hvor jeg sukkede og sukkede og til sidst endelig kunne tilføje en smuk sort snakeskin taske til samlingen. Jeg gav også én væk. Og I var ret mange, der var enige i, at den var smuk! 😉 Siden har den boet på min skulder. Faktisk.

Da Sarah (kvinden bag Leowulff) for lidt over et halvt år siden pludselig viftede og lokkede med en stor model. I bordeaux. MÅTTE jeg ha. Selvklart. Og nu kommer jeg til hele pointen med alt dette ord gøjl: Mine leowulff tasker er ikke bare tasker, jeg nyder synet af og tager fine billeder med og hiver frem til særlige lejligheder, når jeg synes, jeg vil dresse up el. lign. Det er tasker, jeg BRUGER. Hver dag. Som den multi-sammensatte blæksprutte person jeg er. I den store model, kan jeg bogstavelig talt have ALT mit lo…. i den. Jeg må derfor konstatere, at det er tæt på den perfekte taske.

Når den både kan bruges af Laptop Loui (selvstændig businesswoman, part time PR, part time journalist, altid på farten, altid online, altid i møder) og af Loui Lillemor (fulltime mom med kronisk behov for flere servietter, mere mad, flere snacks, sjovere underholdning, en ekstra trøje, substitut sutter etc. etc.), så har den groft sagt opfyldt et næsten overmenneskeligt behov. Intet mindre.

Nix. Jeg er ikke betalt for, opfordret til eller under stærk tvang her – jeg er slet og ret godt gammeldaws begejstret! Hep hep…….

P1270759P1270763

 Taske fra Leowulff

15 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg ville ønske jeg havde råd til sådan en flot taske! Suk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Hehe, fed kontrast mellem billederne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle virkelig fine stiletter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor stor en computer kan du ha i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   På det øverste billede har jeg min 13″ Mac Bock og en Surface tablet fra Microsoft – og så alt det andet, som du kan se 😉 Så den er ret rummelig. Hvor meget den rent tryk.mæssigt kan holde til, det må tiden vise 😉 Men indtil videre går det fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ps: På billedet har jeg rejst dem op, så man kan se dem, men de kan sagtens ligge i den og så kan tasken lynes uden problemer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, selvom jeg også k n u s e l s k e r min sorte Leowulff, så er denne størrelse altså også rimelig perfekt <3 og farven. Åh, farven. Yndlings!
  Min Leowulff har også boet på mig siden jeg fik den af min deeeejlige mand i føllegave i juni og der bliver den. Selvom det ikke er den store, har jeg også brugt den som pusletaske til den lille udflugt 🙂 genial taske jo!! <3 I am the hottest mom in Nyborg with that bag svunget over barnevognsstyret, det er helt sikkert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er nok ret enig. Jeg elsker dem begge! Den lille sorte og denne har hver deres fordele. Men med de to i garderoben er man virkelig virkelig godt dækket ind! 🙂 Derudover har jeg vist aldrig før haft en taske, der fik så mange komplimenter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masser af plads til chokolade i sådan en basse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfektion, BUM!!
  Behøver man to jobs og en titel som “mor” som undskyldning for at klikke den hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, nej bestemt ikke Ida. Jeg vil næsten mene at den er for alle. Så meget synes jeg, den er helt perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITES