CHELSEA BOOTS MOR OG DATTER

SHOP MY CLOSET!

Skærmbillede 2013-10-16 kl. 14.34.39

 

Ligesom alle de andre tjekkede damer i blogland har jeg oprettet mig en tictail shop. Det er lidt nemmere på dén måde end den gamle, hvor man skulle sidde og kommentere på mit KØB-indlæg 😉 Så kig da endelig fordi, hvis I eller børnene mangler lidt, måske der er noget, som kan få et nyt godt hjem? Ud over at jeg trængte til at få ryddet op og ud – så har jeg udset mig en jakke, jeg vist hellere må spare sammen til. Så ja – hvis I vil være venlig mæcén for mig, bliver jeg glad – god lillefredag derude!

2 kommentarer

  • Uh, uh, uh! Har lige klikket den gule halskæde hjem, den ser bare super lækker ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frklouis

    Rigtig god idé. Jeg har også allerede klikket et par ting hjem:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHELSEA BOOTS MOR OG DATTER