H&M ALL FOR CHILDREN 2013

SMUKT SENGETØJ FRA CAMCAM

camcamguldlog.dk

Kender I CamCam? Nuiiij, hvor laver de pæne ting! Jeg har hverken brug for puslepuder, ammerpuder eller små vattæpper størrelse rosinæske længere, men hvis jeg havde……..jeg MANGLEDE faktisk CamCam i mit liv, dengang jeg var gravid:-) Jeg ledte og ledte – og kunne simpelthen ikke finde én eneste ammepude eller skifteunderlag, jeg kunne lide. Jeg endte med at få det syet privat med stof, jeg selv havde fundet, fordi jeg ikke lige gad de klassiske fire/fem andre tekstiler som alle andre børneshops dengang kørte. Meget er sket siden da – jo, faktisk! Det var før børnesegmentet fik sit helt store boom, udvalget var langt mindre dengang. Og ja, min datter er kun 2 1/2 år. Nu har børnemoden sin egen ekspert-del i Go Morgen DK, sine egne elektroniske magasiner og platforme (hep hep) og industrien bare vokser og vokser. Alligevel skiller CamCam sig ud, synes jeg. Det er nostalgisk, moderne og tidsløst på samme tid. Jeg elsker det!

Heldigvis laver de både sengetøj, sofapuder og andre ting, som vi godt kan bruge! Pavens nye sengetøj derfra hedder Blue Wave og mønsteret er inspireret af de klassiske Japanske stiliserede bølger på en off-white baggrund. Vores næste erhvervelse derfra er nok nødt til at være de franske liljer, tror jeg.

2013-09-27 16.19.212013-09-27 18.36.02

7 kommentarer

 • sara

  ELSKER CamCam! Har flere sæt til min lille babygirl og får vildt mange komplimenter på dem, men ingen kender mærket – SÅ fint, anderledes og skønt. Ledte også nettet tynt efter babytekstiler, jeg kunne holde ud, da jeg var gravid, faldt heldigvis – tilfældigt – over CamCam. Juniorstørrelser er på ønskesedlen til lillepigens navngivning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Sjovt, at du faldt over dem selv ved en søgning. Jeg er også helt pjattet med det. Og drømme lidt hemmeligt om, at de også begynder at producere sengetøj til voksne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør de meget snart:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

   Ja, faldt over deres baby sengetøj hos Mimis cirkus -ren love!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YES!!! Tak for tippet 🙂 Jeg leder også efter sengetøj der ikke er regnbuefarvet og ligner noget fra Fætter BR. Købt! KH Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, you are welcome 😉 Det er faktisk svært at finde…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er også helt syg med sengetøjet fra Cam Cam – har lige købt det på tilbud hos http://www.nordleben.dk
  Btw, de laver voksensengetøj nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

H&M ALL FOR CHILDREN 2013