SKALLESMÆKKEREN

SOMMERHUS VOLUME 2

2013-10-05 13.54.232013-10-05 16.35.15_edited-12013-10-06 10.12.42_edited-12013-10-05 17.12.54

Lidt mere sommerhus, lidt mere hygge og lidt mere perfekt familietid. Jeg stopper her, men ville bare gerne lige dele de sidste fine billeder med jer. Og samtidig minde mig selv om, nu hvor vi står midt i en hektisk uge, der kun bliver mere hektisk næste uge og næste uge og næste……at vi snart er nødt til at planlægge en ny tur derop – eneste krav er kun ét sæt tøj, varme sokker, en masse bøger og gå-på-mod i køkkenet. Resultatet er nemlig fyldte maver, hjerter og hoveder – og man griner og sover så godt deroppe 😉 Det kan godt forekomme lidt selvmodsigende, men for både min mand og jeg, der i vores daglige arbejde er meget ‘på’, er et åndehul som dette faktisk et kæmpe privilegium. Vi lader virkelig op…….

2013-10-06 10.18.34_edited-12013-10-05 13.53.50

Jeg skal nok vende tilbage med en mere regulær anmeldelse af de to bøger, når jeg har tygget mig igennem dem. Forhåbentlig på en snarlig sommerhus-weekendtur. I mellemtiden vil jeg nyde byens larm og støj, dens evige vibreren og uendelige tilbud til behagesyge mennesker som mig, der konstant søger nye input og udtryk, jeg vil nyde mine stilletter over brostenene, ugentlige events med små, fjollede pindemadder, trafikprop på Dr. Louises Bro på vej til semi-smarte møder og min blå mascara på en røvsyg regnvejrsdag – og jeg vil nyde, at jeg altid har muligheden for at vende det hele ryggen, så snart jeg har brug for at se lidt bredere horisontlinje. Halleluja!

3 kommentarer

 • Laura

  Først stort tillykke med flytningen til looklab – jeg er med på sidelinien uanset platform og har fulgt dig inden platformsræset, da du var din egen, og da du gik fra freelancer med et fedt sprog til super sej mor.
  Nu er jeg selv mor med en lille lady på snart fire uger. Du er en fantastisk inspiration som til mig som nybagt 2100. bevar din fine pen og magiske hverdagsøjeblikke, som din linse fanger

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Laura, fordi du tager dig tid til at skrive en sådan én kommentar! Det er simpelthen så dejligt at stå op til og det er lige præcis dem som dig, der giver mig ny inspiration og energi til fortsat at blogge:-) For jeg holder meget af det og det giver enormt meget igen. Men man kan sørme også nemt køre fast i det, fordi mediet trods alt er så relativt begrænset, som det er. Mange tak for de fine ord, hvor er det vildt, du har fulgt med så længe:-) Tillykke med din guldklump! 4 uger. Wow. Der venter dig MANGE gode oplevelser forude med sådan en lække én 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Tak for din tilbagemelding og undskyld de mange slåfejl. Blake it om en langsom iPhone og en lidt træt nybagt mor midt i nattens første måltid. Det er i øvrigt mig, der takker. For sådan en som mig med lettere voksen angst og stor forbrug af egotid, så har det været betryggede at følge dig og din rejse ind i the motherhood, og lære at man ikke behøve at miste sig selv ved at indløse billetten. Og med kun fire ugers erfaring, så kan jeg kun sige: det er fantastisk og sikke nogle følelser man stifte bekendtskab med. Nå jeg må hellere tilbage til lille E og hendes over midnight snack 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SKALLESMÆKKEREN