ORD OG BILLEDER - HVAD TÆNKER I?

BOLIGDRØMME

boligdromme

 

1. Walstickers mini drops fra Ferm Living // 2. Strikket pude fra LuckyBoySunday// 3. Artprint fra Bob Noon// 4. Lågkrukke fra Finnsdottir// 5. Lysestage el. alternativ advent-krans fra OYOY design// 6. Børnestel fra By Nord// 7. Kobber lampe fra Bloomingville – alt er fra Kaiku.dk 

I det skjulte og hemmelige, når ingen kigger eller hører, går jeg og drømmer om at indrette bolig. Som i gennemgribende om-fordeling, ny indretning, etablering af børneværelse og hele baduljen:) Jeg gad godt, jeg havde et helt nyt tomt (!), stort (!) hjem at indrette – rum for rum – med masser af tid og ingen økonomiske begrænsninger 😉 Haha…..never gonna happen. Ikke istandsætte, bare indrette. Med gammelt og nyt og masser af fine sager.

Jer, der har fulgt med længe, ved, at jeg er meget begejstret for Kaiku.dk. De huser mange af mine personlige favoritter, både til bolig-indretningen, til garderoben og til ikke mindst til væggen 😉 De er rigtig gode til at tage ny toneangivende dansk design ind. Og var f.eks også hurtige til at tage de smukke artprint fra kunstner-kollektivet Bob Noon ind, som jeg jo for efterhånden en del år siden startede med at skrive om, da en veninde også arbejder der. Og som jeg har hytten fuld af.

Faktisk er et par af tingene på collagen allerede på vej her hjem. Jeg glæder mig helt vildt til at finde plads til det smukke print på en bar væg og måske supplerer op lidt løst med pink dråber 😉 Min billedevæg har allerede pink som en genenmgående svag detalje, så de fine stickers måtte med i bestillingen. Jeg vil kun bruge et par stykker, tror jeg. Resten gemmer jeg til dén dag, jeg får gjort alvor ud af dét der børneværelse 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ORD OG BILLEDER - HVAD TÆNKER I?