BORDEAUX, LEO & LONG KNIT

FARMOR GOES GRUNGE

drmartinsstøvler

Jo, den er god nok. Du klikkede rigtigt. Du er på www.guldlog.dk og sidder lige nu og glor på 7 Dr. Martens støvler, flest med snører. Kald det ‘midtvejskrise’, momental stilforvirring eller bare skidt smag – I dont care. Jeg skal ha´et par. 

Og inden vi fortsætter, så lad os da lige få aflivet myter og spekulationer med det samme….JO. Jeg var teenager i 90érne. Foruden det faktum, at det desværre betyder, at jeg er gammel og grå, så betyder det også, at jeg HAR været der så at sige….jeg har haft dem i sorte med røde snører, i gule, i sølv og i lilla. Og jeg har haft dem med 8 og 10 huller. Hvad jeg dengang sammensatte dem til? Det taler vi ikke om. 

Jeg kan simpelthen ikke konkret placere, hvad det er. Men jeg kan stadigt lide dem. Eller lide dem igen. I dag dog sammensat i en helt anden stil. Men som I ved, elsker og dyrker jeg gerne kontraster i mit tøj. Pænt med råt, feminint med maskulint osv. Og netop som rå og nedtonet kontrast til blazer jakker, nålestriber og smukke guld ear cuffs ville de i min nuværende spinster-tilværelse fungerer sublimt! Farmor goes grunge. Jeg ved det, I tænker jeg er gal. Men jeg er helt ligeglad. Jeg HAR besluttet mig. 

Bare ikke for hvilken model? Lak eller mat skind? Chelsea eller all in på metallic? Hvad synes I? Skal jeg bare bakke langsomt væk og tage et glas portvin i stedet? 😉 Jeg er faktisk ret vild med alle de viste modeller her. Kan bare ikke beslutte mig. HJÆÆLP 

Cover_Topmodel_editorial_1

Den seneste skydning af årets Topmodel vinder Louise i dette nummer af Cover har ikke mindsket min crawing.

28 kommentarer

 • Jeg kan faktisk godt følge dig – har også selv haft et par i sølv i mine lidt yngre dage (tilsat sølv dynejakke – det var dengang Aqua var på sit højeste), og synes stadig, der er et eller andet over dem. Jeg synes klart, du skal gå efter chelseamodellen eller de brune med snører. De er mest klassiske, og jeg tror derfor, du vil få glæde af dem i længst tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, once a lover..always…..er det ikke sådan man siger 😉 Anyways, jeg kan faktisk godt overskue en 2. runde med dem. Buffaloes, palladium og Ball kommer jeg dog aldrig mere i. Aldrig. Men jo, Dr. Martens kan noget…

   jeg er vild med dem alle. Klassisk sort, metallic, lak, mat, høj og lav. Bare vi bliver i dén farveskala 😉 De gule og lille skal jeg ikke nyde noget af….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg har 2 par med for! så mine små fødder kan holde varmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, dem med for har jeg også haft kig på nogle sæsoner nu. De ser så skønne ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår dig fuldt ud… og mit crush på Dr.M har egentlig altid været der…
  Af dem du viser ville jeg tage de sorte blanke, men jeg har set et par i kvilt….. og dem vil jeg bare ha’!!!
  – og hey… de er jo stadige fantastiske at gå i (efter en måneds tid) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, dem med qulit har jeg også kigget på. De er også super fine. Jeg er bare lidt mere til de blanke. Måske fordi de så alligevel kommer lidt væk fra det, de var engang. Alle mine var matte dengang. Og i øvrigt havde jeg to par sorte, så jeg gider ikke sort 😀 Jeg er vild med den dybe vinrøde farve…og så er jeg også lidt lun på den mørke stålgrå metallic……

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Åh Chelsea eller lak tror jeg..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille a

  Vores ældste datter (på 12) har lige fået et par mat sorte, og jeg er så ærgerlig over at vi ikke passer sko sammen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahha 😉 Ja, nu kan Paven da så arve mine…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åh hvor er de fede! Nogen der ved hvor de forhandles i denne farve? Personligt ville jeg gå med den lakkerede 8-hullers udgave, men Chelsea’en er også SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  For ret præcis ét år siden var jeg i London på shoppetur, og jeg var SÅ tæt på at købe et par Docs da de var i butikkerne over alt derovre. Da jeg var teenager i 90’erne, havde min enlige mor ikke råd til at købe andet end et par fake Dr.Martens til mig. Troede egentlig mest det var derfor jeg crushede på dem, og overvandt mig selv ved at sige…du er over 30, tag dig sammen, køb Dr. Martens til dine børn når de ønsker sig dem i stedet 😉
  Men jeg har set dem mange gange siden, og ønsker mig dem stadig (Tænk hvilken first mover jeg havde været hvis jeg havde været hvis jeg havde købt dem sidste år ;)). De er super flotte. Jeg ville være på klassisk med snører.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg kan faktisk godt huske det, nu du siger det, at de allerede var fremme der, måske ikke så massivt som nu, men jo – jeg så dem også rundt omkring på blogs og det var nok dér, at min kærlighed igen blev vagt i virkeligheden <3 ja, jeg tænker også, at jeg er i stærk risiko for at ligne rynket rosin i midtvejskrise, når jeg ifører mig lak Dr Martens – men jeg tager chancen, for de er så pæne, synes jeg. Og jeg ved jo af erfaring, at de er super gode at gå i! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • You go girlfriend. Køb dem, de klassiske med snører i sort lak og der er ikke et øje tørt.
  Ps der er forøvrigt ikke noget galt med portvin.
  Tjekke min blog ud, der køre en adventskonkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, nej DET er der ikke. Jeg æææælger Portvin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Og “IN-pigen” fra Engholm is back!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har et par matte sorte med for, og det er de bedste og varmeste vinterstøvler jeg har haft. Go for it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er så glad for dit indlæg – dels fordi jeg så åbenbart ikke er helt galt på den – jeg kigger nemlig også på Doc’s, men da jeg nævnte det for to – ellers cool – veninder, sagde de, at det overvejede de til deres døtre!!! Men dels også fordi jeg slet ikke husker, at der var så mange modeller – faktisk husker jeg det som om, man kun skulle vælge mellem 8 og 10 eyes – så måske kan du forklare mig forskellen på Pascal, 1460 osv.???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, præcis 🙂 Hehe….nej, jeg kender faktisk ikke lige forskellen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Nøj hvor chelsea modellen flot! 😀

  Go for it!

  Må man spørge hvor du har fundet dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jeg tænkte præcis det samme i morges – “nu gør jeg det, også selvom jeg allerede har haft nogle flotte i grønne og sorte for MANGE år siden”! MEN jeg bruger mine fødselsdagspenge på det i år! BUM! (Og ja, jeg fylder ikke 15 år på mandag! ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORDEAUX, LEO & LONG KNIT