TRANSPARENTE TRENDS

FRIDAY TO FRIDAY

fotoc

Det her indlæg skulle egentlig have været postet i går, men noget gik galt 😉 Så nu får I det da bare i dag i stedet. Generelt sker der jo en del i en hektisk tilværelse med mange bolde i luften og flere af de små, hyggelige stunder og gyldne øjeblikke får jeg aldrig delt herinde, mens de dog oftest ender på Instagram. Så jeg tænkte, I lige kunne få et lille indblik her også….som i kan se, har denne uge været ret så tøset.

Jeg har b.la fået mægtig fint og helt personligt kæmpe lækkert og blødt håndklæde fra Georg Jensen Damask.

2013-11-22 14.01.27

….Og været til fint event med Davines More Inside, der ikke bare eftersigende skulle være virkelig gode produkter til håret, men som også har noget nær verdens fineste indpakning med små tegninger og smukt, nostalgisk papir. Det handler netop om det der er indeni. At der er tænkt over det. It shows…

fotod

Jeg har også trippet lidt over min seneste besættelse: asfaltgrå neglelak. Det er mega pænt jo. Og især tilsat smuk enkel fingerledsring fra River Island.

2013-11-22 13.59.37

Skylder jer stadig et indlæg om min tur til Wien for Triumph/Sloggi, forleden fik jeg dette sæt ind af døren i den smukkeste lilla nuance og i et helt vanvittigt blødt materiale. Det er absurd rart at have på.

P1280803

I skarp kontrast til alle de ovenstående billeder, så har jeg også været på svampejagt….jeg har sagt det før, men gør det gerne igen: Det er det, der ér, med de hersens børn – de skaber balance i tingene, ik? 🙂

fotoa

En god middag med dertilhørende god vin og ikke mindst gode damer skal man heller aldrig kimse af. Slet ikke, når de afsluttes med rødvinsporcheret pære med vaniljesorbet og hvid chokolade. UHHM! De andre var mere til Creme brúleén 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRANSPARENTE TRENDS