JULEØNSKER #ROUND 1

GREY ADDICTION – AND A NEW CONCEPT

P1280839P1280831P1280867

Ahh, har haft verdens mest afslappende weekend. Virkelig tiltrængt og sikkert fornuftigt, nu hvor december er lige rundt hjørnet med alt dens evindelige og genkomne festivitas. Vi har gået ture, drukket kaffe, sovet længe (Paven sov gud hjælpe mig til 10.30!) og tøffet rundt i nattøj til langt ud på eftermiddagen. Det er alt for sjældent, vi har tid til den slags, men det er så rart en gang imellem! En kvik dame gjorde mig forleden opmærksom på en slags ‘afhængighed’, jeg har, da vi talte om stil. Nemlig dén, at jeg drages mod ALT, der er gråt. Det havde jeg faktisk ikke set selv. Men nu hvor jeg tænker over det, kan jeg se, hun har ret. Således også med denne tykke dejlige sweater og ikke mindst min nyeste addiction: asfaltgrå neglelak! Jeg er hooked.

Btw. Angående det der med behovet for at lukke lidt flere ord ind…….så har jeg besluttet at afprøve et lille nyt koncept herinde. Jeg kalder det….Guld.korn. Så bliver vi ligesom i terminologien, ik 😉 Jeg har allerede det første indlæg klar. Det kommer i morgen. Og det er ret….hmnn……grænseoverskridende. For mig. Var simpelthen nødt til at bede min mand læse det og give sin mening til kende. For det er ret – hudløst. Bogstavelig talt.

Nå, nok om det nu. Mange mange tak for alle jeres søde og ovenud fantastiske tilkendegivelser på indlægget. Jeg håber, I stadig har mod på ord efter i morgen 😉

P1280884P1280841

 Jeans: Zara// støvler: Gestuz// knit: River Island (mens wear)// underkjole: vintage// tote: Henny & My

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULEØNSKER #ROUND 1