BLACK FUR DETAIL

HVORFOR?

zaraknit

… har jeg ikke allerede denne absurd lækre vinrøde lædernederdel i min varetægt?

… ejer jeg ikke dette smukke sæt med den fintstrikkede grå trøje fra Zara?

… regner det HVER ENESTE gang jeg bevæger mig uden for en dør i øjeblikket? Skal man i virkeligheden bare shoppe badedragt og svømmevinger?

… smager chokolade så tarveligt godt, når man nu gerne vil prøve at være lidt mere stram i kødet?

… giver min selvangivelse absolut ingen mening for mig, jeg føler mig dum nok i forvejen?

… sidder jeg ikke på en varm tropeø med en kølig drink i hånden lige nu? Det er totalt urimeligt!

… er I så stille herinde? Det er underligt, jeg kan se, I er blevet flere, men efter mit ryk til Looklab er I også blevet mere stille?

… er mandage så lange?

… finder jeg ALTID tusinde ting, jeg MÅ have, når jeg har shoppe-stop?

… lærer de min datter at sige ‘lort’ i vuggestuen? Kunne de ikke sige pu-ha, bumbum eller noget andet mere delikat? Helt ærligt – lort??

… fryser jeg altid kun om venstre hånd, selv når jeg har vanter på? Kan man have dårligt blodomløb i én hånd?

… er det ikke en naturlov, at jeg lige nu befinder mig på en eksotisk strandkant iklædt vinrød nederdel, mens nogen laver min selvangivelse og fodrer mig med chokolade i et vakuum af ferie, hvor mandage ikke findes og hvor hverken kolde hænder, vanter eller badevinger er er behov?

Tsk.

 

 

31 kommentarer

 • Cecilie B

  Min veninde har seriøst én kold finger. Hver gang vi er udenfor bliver den helt hvid og kold. Det er super mystisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ej, det løgn??! Haha, hvor er det sjovt. Ja, men godt at vide, jeg ikke er alene ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Rart med opdatering ang. naturlove til sidst! Hephep til dig – opfordringen til at kommentere lidt mere er taget til efterretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hehe, ja i know…men ku ikke dy mig 😉 og tak, mange tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina N

  Se det fra den her vinkel: den smukke vinrøde nederdel ville være alt for varm på en tropeø, men er til gengæld perfekt til at holde regnen fra lårene. Ergo køb nederdelen og planlæg at lave drinks i weekenden. Så føles mandag heller ikke så lang, når der er noget at glæde sig til 😉
  (Desuden er mørk chokolade noget så sundt for dig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åh, haha, hvor har du ret. True. Jeg vil forsøge. Dét med chokoladen er fluks noteret. Ligesom da jeg læste et sted, at det er sundt for blodtrykket, når man er over 30 at drikke rødvin. Hep. Den slags skal huskes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha, siger de seriøst lort i vuggestuen?! Det giver for mig heller ingen mening! Hjemme hos os har min datter på 4,5 år fundet på at kalde det “adder”, og har altid gjort det sidne hun kunne tale, så nu siger vi det også 🙂 Lissom at hun kalder sin fars boksershorts for trusser, så nu siger han det også selv… “skat, jeg har næsten ikke flere trusser, vi skal lige have vasket” 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha 😀 Ej, det er dælme for morsomt. Hihi…..kan du godt holde masken? Og ja, ku de helt ærligt ikke finde på noget andet end..lort….altså….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ja det er underligt de lærer børnene det sprog. De vil gerne lære dem ikke at snakke baby sprog, men at kalde tingene for det de er. Men ingen voksne går jo rundt og siger de skal lave lort? 😀 Min nevø siger bæ, det syns jeg er lidt sjovt 🙂 Alt er bedre end lort..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Præcis….min mor var nærmest helt i chok tilstand, da Paven forleden helt uopfordret skreg hende ind i hovedet – jeg har loooort i bleee! Æeh…..ja, altså, det var sgu lidt svært at finde en grimasse, der passede 😉 Hihihi. Men nu går jeg så bare og frygter, hvornår dén slags udmeldinger kommer på en fin restaurant, midt under julemiddagen eller et andet død belejligt tidspunkt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej!

   Jeg kender et forældrepar, som har lært deres børn at kalde det for “kartofler”. Som i at børnene siger, de går ud og laver kartofler. Det synes jeg altså næsten er værre – særligt når der efterfølgende bliver serveret, ja, kartofler.

   Mange hilsener og efterårs-you-can-do-it fra endnu en ny stemme i kommentarfeltet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   😀 Haha, ja ok, point taken 😉 Det kan også godt bliver FOR fortænkt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Bjørnestad

  Åh mange gode spørgsmål… Har mange lignende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla G...

  VI ER HER SKAM…. Er bare gået i fall-mode, du ved jeg orker ikke andet end arbejde, tage tørre sokke på, tænde starinlys og lave te.
  Ps. Du gør det hamrende godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, åhhh, hvor jeg kender det Camilla! Og det er skam helt i orden! Man SKAL jo ikke kommentere, man må hjertens gerne ‘bare være her’ 🙂 Jeg har bare undret mig, og måske i et svagt øjeblik været bange for, I slet ikke ku lide mig mere 🙁 Men ved du hvad: fall-mode er en tilstand af høj relevans og den skal helst ikke forstyrres for meget, så jeg klapper bare i nu… 😉

   Ps: Tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  MIn datter på 20 måneder siger også lort – men på aarhusiansk! ‘Låååårt’. Det bliver det ikke just bedre af :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha 🙂 Ej, det er godt nok sjovt Jane! Jeg kan ligefrem høre det….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SaBe

  Jeg er her – jeg har aldrig kommenteret før. HVRFOR dette er min jomfrukommentar? Jamen du beder jo nærmest om det. Jeg nyder din blog, trods det at jeg endnu er Paveløs. Tak for at gøre mine overspringshandlinger underholdende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årh, tusinde tak, det var vel nok en sød og kærlig besked. Mange tak, det er meget værdsat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs aka the whale

  Jeg er her også – hele tiden faktisk, mens jeg venter på lillesøster (nu 5 dage over tid). Ej jeg er også lidt på madblogs og bager konstant, mens jeg drømmer om igen at kunne skrue mig ned i en stram sort sag… Kender alt for godt det med lort, men det må der være konsensus om blandt Øbro vuggestuer 😛 Supersjov liste btw. Den må gerne komme igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, allerbedste fineste du! Jeg sender AL den gode karma jeg overhovedet kan i din retning. Jeg ved præcis, hvordan du har det! Kom nu uuuuuuuud! Alt held og lykke her i slutspurten! Vildt at du om lidt har to! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha mit barn siger også lort, men helt ærlig så tror jeg faktisk det er os selv der har lært ham det, fordi pølser var endnu værre! Men shit mand, nu er vi da nødt til at sadle helt om kan jeg godt høre, fra i morgen hedder det, øh ja, hvad skal man egentlig kalde det??

  ps. jeg har strikken på på min blog lige nu;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh søde Ninna! Den er Såååååå pæn til dig! Hvordan er den i kvaliteten? (please sig den kradser som ind i helv…. og at den er ubehageligt ru og helt overflødig i min garderobe?? 😉 …) Jaeh, altså, det kan da godt være, I skal overveje noget andet ;o) Jeg har da også – indrømmet – hørt mig selv sige L… ordet, men flatterende er det sgu bare ikke ;o) Og hey – der MÅ findes et bedre udtryk. Jagten er gået ind 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha ha nu kom jeg lige til at læse den med kartofler, det er f….. også mærkeligt at kalde det:-):-)

   Mht til trøjen, så er den vildt lækker, men helt ærligt, så ved jeg ikke om jeg synes den er pengene værd! Den bliver hurtigt meget løs og slasket i ærmerne, og så går lidt ad look’et af den synes jeg. Jeg synes man så nemt kan blive forført af de lækre billeder på Zara’s hjemmeside, og det er bare desværre ikke altid produkterne lever helt op til det i virkeligheden. for det meste gør de, heldigvis, men nok ikke helt her (i forhold til prisen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhhhh <3 Du har lige reddet min dag :* 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hahah, hvor er du sød ! Denne slags indlæg får mig til at kommentere – flere af dem, tak !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak Marie, du er sød. Det er jo self helt ok ikke at kommentere, jeg er desværre heller ikke så super god til det selv, som jeg gerne ville være, men det er så dejligt, når I giver jer til kende. Ikke bare fordi ros og tilstædeværelse er rart, men mest fordi I giver min blog en klog dynamik, som klæder den. Synes jeg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Gode – og yderst relevante – spørgsmål samt abnormt flot outfit! Tror jeg stemmer i og spørger, hvorfor jeg ikke ejer dette smukke sæt? Måske der skal gøres noget ved sagen i løbet af i morgen… 😉

  Tak for evig god og hyggelig inspiration – her som der.

  Kh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, ikke? Jeg skal virkelig også ligge bånd på mig selv. Avs, det er pænt. Og selv tak, dejligt du kan lide mit lille skøre univers.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK FUR DETAIL